Bu Yarışma Sizi Paraya Boğacak!

Bu Yarışma Sizi Paraya Boğacak!
Birincinin 25 Bin, ikincinin 15, üçüncünün 10, dördüncünün 7.5, beşincinin 5 Bin Lira kazanacağı bu yarışmanın son başvuru tarihi 16 Kasım 2012. İşte ayrıntılar:

Gelir İdaresi Başkanlığı (GİB) tarafından düzenlenen "Kayıt Dışı Ekonomiyle Mücadelenin Artırılması" konulu proje yarışmasında kayıt dışılığın çözümüne katkı sağlayacak projeler aranıyor.

Katılımcıların kayıt dışı ekonomiyle mücadele konusunda özgün ve uygulanabilir projelerle başvuracakları yarışmada projeler, akademik ve genel olmak üzere iki ayrı kategoride yarışacak, “Seçici Kurul” tarafından değerlendirilecek ve her bir kategoride ilk beş derecede birinciye 25 Bin, ikinciye 15, üçüncüye 10, dördüncüye 7.5, beşinciye 5 Bin Lira para ödülü verilecek. Gelir İdaresi Başkanlığı Kayıt Dışı Ekonomiyle Mücadele Müdürlüğü Dikmen/ANKARA adresine iadeli taahhütlü posta ile gönderilecek ödüllü proje yarışmasının son başvuru tarihi 16 Kasım 2012.

Yarışmanın seçici kurulu ise Gelir İdaresi Başkanı Mehmet Kilci, TOBB Başkanı Rifat Hisarciklioğlu, Hacettepe Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. A. Murat Tuncer, Hacettepe Üniversitesi İİBF Dekanı Prof. Dr. Ahmet Burçin Yereli, Sanatçı Cem Yılmaz, Gelir İdaresi Başkan Yardımcısı Mustafa Güneş, Sakarya üniversitesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Fatih Savaşan'dan oluşuyor.

İŞTE PROJE YARIŞMASIYLA İLGİLİ TÜM DETAYLAR

AMAÇ

Madde 1. Toplumsal Farkındalığın Artırılmasına yönelik olarak toplumumuzun tüm kesimlerinin katılım sağlayabileceği bir yarışma düzenleyerek kayıt dışı ekonomiyle mücadeleye katkıda bulunmak.

DAYANAK

Madde 2. Dokuzuncu Kalkınma Planı, Orta Vadeli Programlar ve Yıllık Programlarda yer alan kayıt dışı ekonomiyle mücadele konusunda toplumsal duyarlılığı artırmaya yönelik esaslar.

ESASLAR

Madde 3.

3.1. Genel Esaslar: Katılımcılar yarışmaya kayıt dışı ekonomiyle mücadele konusunda özgün ve uygulanabilir projelerle başvuracaklardır. Projeler, akademik ve genel olmak üzere iki ayrı kategoride yarışacak, “Seçici Kurul” tarafından değerlendirilecek ve her bir kategoride ilk beş dereceye girenlere para ödülleri verilecektir.

Gerek duyulması halinde proje sahipleri sunum yapmak üzere Gelir İdaresi Başkanlığına davet edilebileceklerdir.

Gelir İdaresi Başkanlığı, yarışmaya sunulan kayda değer projeleri yayınlayabilecek, gerektiğinde istifadeye sunabilecek ancak, yarışmacılar yarışmaya sundukları projeleri ile ilgili olarak sonradan telif hakkı vb. talebinde bulunamayacaklardır.

3.2. Akademik Projeler Kategorisi: Bu kategoride, Türkiye’deki üniversitelerin öğretim üyeleri, öğretim görevlileri ve araştırma görevlilerinin aday göstereceği, en fazla on beş (15) sayfa uzunluğunda (Times New Roman,12 punto,1.5 aralık) özgün, uygulanabilir ve bilimsel çalışma kurallarına uygun tarzda hazırlanan projeler yarışacaktır.

3.3. Genel Projeler Kategorisi: Bu kategoride vatandaşlarımızın kayıt dışı ekonomiyle mücadeleye katkı sağlayacağını düşündükleri, açık ve anlaşılabilir tarzda hazırlanmış, en az 3 sayfa uygulanabilir ve özgün projeler yarışacaktır

BAŞVURU

Madde 4. Akademik veya genel kategoride hazırlanarak yarışmaya aday gösterilecek projeler Gelir İdaresi Başkanlığı Kayıt Dışı Ekonomiyle Mücadele Müdürlüğü Dikmen/ANKARA adresine iadeli taahhütlü posta ile gönderilecektir.

Başvurularda; yarışma kategorisi, ad, soyad, T.C. Kimlik No, açık adres ile sabit ve GSM telefon numaraları mutlaka belirtilecektir.

SEÇİCİ KURUL

Madde 5. Dereceye girecek projeler “Seçici Kurul” tarafından tek aşamalı bir değerlendirmeye tabi tutularak belirlenecektir.

SÜRE

Madde 6. Projeler 16 Kasım 2012 tarihine kadar Gelir İdaresi Başkanlığına gönderilecektir.Yarışmada dereceye girenler Aralık ayı içinde açıklanacaktır.

ÖDÜL

Madde 7. Yarışma sonunda dereceye giren proje sahiplerine aşağıdaki ödüller verilecektir.

Birinciye : 25.000.TL

İkinciye: 15.000.TL

Üçüncüye: 10.000.TL

Dördüncüye: 7.500.TL

Beşinciye : 5.000.TL

olay53 - ÖZEL -