Buca Rize ile Oynamak İstiyor

Buca Rize ile Oynamak İstiyor
Bucaspor, temsilcimiz Rizespor ile hazırlık karşılaşması oynamak için kulüp yönetimiyle görüşme gerçekleştirdi.

Süper Lig'de transfer ettiği Dahmane ile tekrar anlaşan Bucaspor, eski oyuncusu Dady ile görüşmelere başlandığını açıkladı. Davraz'da kampa girecek Ege temsilcisi aynı yerde kamp yapacak Rizespor ile görüşme yapıldığını ve uygun olması halinde Rizespor ile hazırlık maçı yapılacağını bildirdi.

Bucaspor, FIFA'da dosyaları bulunan eski yabancı oyuncuları ile ilgili sıkıntılarını çözmeye başladı. İlk başta Cezayirli futbolcu Dahmane ile 1 yıllık anlaşma sağlayan Bucaspor yönetimi, Cape Varde'li golcü oyuncu Dady'nın alacak ve transfer meselesini çözmek için Almanya'ya gidiyor.

Forvet arayışlarının sürdüğünü söyleyen Bucasporlu yönetici Sedat Çiftçi, "Galatasaraylı eski oyuncumuz Mehmet Batdal ile ön görüşme gerçekleştirdik. Kendisi istediği an her zaman kapımız ona açık. Takımımız Avonos'dan Perşembe günü İzmir'e dönüyor. Ekibimiz iki gün izin yaptıktan sonra Davraz'da kampa girecek. Burada kamp yapacak Rizespor ile görüşme yaptık. Uygun olması halinde Rize ile de hazırlık maçı yapılacak" diye konuştu.