Bucaspor, İzvak’a Tepkili

Bucaspor, İzvak’a Tepkili
Bucaspor Kulübü Başkanı Hüsnü Kaya, İzmir Gücü Spor Vakfı’nı (İZVAK) sadece Altınordu’ya destek vermekle suçladı. Kaya, "İZVAK’ı tanımıyoruz" dedi.

- Bucaspor Kulübü Başkanı Hüsnü Kaya, İzmir Gücü Spor Vakfı’nı (İZVAK) sadece Altınordu’ya destek vermekle suçladı. Kaya, "İZVAK’ı tanımıyoruz" dedi.

PTT 1. Lig’in İzmirli ekiplerinden Bucaspor Kulübü'nün başkanı Hüsnü Kaya ve teknik direktör Sait Karafırtınalar, kulüp binasında basın toplantısı düzenledi. Başkan Hüsnü Kaya, İzmir Gücü Spor Vakfı'nın (İZVAK) Altınordu dışında hiçbir İzmir kulübüne hizmet etmediğini savundu. Kaya, başkan Tuğrul Yemişçi'nin verdiği hiçbir sözü tutmadığını belirterek, "İZVAK'ın sadece levhası var. Bir tane kulübün şubeliğini yapmaktan başka da hiçbir şeyi yok. İZVAK’ın kuruluşunda varız ama şu andaki başkanını ve yönetimini tanımıyoruz” dedi.

"HALA BİR DESTEK GÖRMÜYORUZ"

İzmir’de yaşanan stat sıkıntısı nedeniyle Yeni Buca Stadı’nın kapılarını herkese açtıklarını kaydeden Kaya, “Hala bir destek görmüyoruz. İZVAK, İzmir spor kulüplerine kan ağlatıyor" diye konuştu.

Kaya, İZVAK'ın düzenlediği ödül törenini de eleştirerek, şunları söyledi:

"O dönem ara transferde bu kulüp Galatasaray’a bir oyuncu satmış. Yetiştirmiş, satmış. Takdir edildi mi? Bu kulübün sattığı bir oyuncusu Roma’ya gitti. Bunları onore etmek adına bir tane eylem gördünüz mü? İZVAK’ın resmi internet sitesi de Altınordu'nun sitesi olmuş. Ayrımcılık yapılıyor. Buna derhal son verilsin."

KARAFIRTINALAR: "HENRIQUE'YE GÜVENİM SONSUZ"

Bucaspor Teknik Direktörü Sait Karafırtınalar ise Altınordu ve Denizlispor maçlarında yaptırdığı penaltılar nedeniyle taraftarın tepkisini toplayan Luiz Henrique'ye sahip çıktı. Brezilyalı stoperin arkasında olduğunu ifade eden Karafırtınalar, "Denizlispor maçında sahanın en iyisiydi. Yaptırdığı penaltı sebebiyle oyuncumun linç edilmesine izin vermem. Ona güvenim sonsuz" dedi.