Bucaspor 1928’in Dış Saha Gücü

Bucaspor 1928’in Dış Saha Gücü
TFF 2. Lig Kırmızı Grup'ta yer alan Bucaspor 1928, bu sezon ligde gösterdiği dış saha performansıyla dikkatleri çekiyor.

TFF 2. Lig Kırmızı Grup'ta yer alan Bucaspor 1928, bu sezon ligde gösterdiği dış saha performansıyla dikkatleri çekiyor. Sarı-lacivertliler, bu sezon ligde çıktığı 8 deplasman maçında yenilgi yüzü görmedi.

TFF 2. Lig Kırmızı Grup'ta yer alan Bucaspor 1928, bu sezon ligde çıktığı 8 deplasman maçında mağlubiyet yüzü görmezken 4 galibiyet 4 beraberlik alarak 16 puan topladı. İzmir temsilcisi, bu sezon ligde deplasmanda kaybetmeyen tek takım konumunda bulunuyor. Bu karşılaşmalarda sarı-lacivertliler, 12 gol atarken kalesinde de 4 gol gördü. Hafta sonu karşılaşacağı İskenderunspor ise iç sahada 5 galibiyet, 2 beraberlik ve 1 mağlubiyet aldı. Bucaspor 1928'in 35 puanla zirveyi takip ettiği ligde İskenderunspor ise 34 puanla zirve takibini yapıyor. İki takımında ligdeki kaderini belirleyecek müsabaka Pazar günü saat 13.00'de Osmaniye 7 Ocak Stadyumu'nda oynanacak.

Bucaspor 1928’in Dış Saha Gücü

Bucaspor 1928’in Dış Saha Gücü

Kaynak:IHA

HABERE YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.