Bülent Korkmaz: "İkinci yarı, ilk yarıya oranla istediğimiz gibi olmadı"

Bülent Korkmaz: "İkinci yarı, ilk yarıya oranla istediğimiz gibi olmadı"
Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Bülent Korkmaz, Erzurumspor FK maçının ardından "İlk yarıda hem skor hem de taktik anlamında çok iyi işler yaptık. İkinci yarı, ilk yarıya oranla istediğimiz gibi olmadı" dedi.

Spor Toto 1. Lig'in 12. haftasında ağırladığı Erzurumspor FK'yi 3-1 yenen Çaykur Rizespor'un teknik direktörü Bülent Korkmaz, her yönüyle başarılı bir maç çıkardıklarını söyledi.

Korkmaz, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, önemli bir maçı kazanarak tamamladıklarını belirtti.

Müsabakaya iyi başladıklarını aktaran Korkmaz, "Özellikle ilk yarı çok iyi oynadık. Oyun, skor, taktik, hücum ve savunma anlamında doğru işler yaptık. İkinci yarı ilk yarıya oranla istediğimiz gibi olmadı. Önemli olan galibiyetti. Oyuncularımı kutluyorum." diye konuştu.

Bolasie'nin son haftalardaki performansıyla takıma katkı sağladığını kaydeden Korkmaz, "Adanaspor maçıyla birlikte kadroya almaya başladık. Sakatlığı bulunması ve tam hazır olmaması nedeniyle sezon başında oynatamadık. Her oyuncu antrenmanda performans gösterirse formayı alır. Bolasie de son haftalardaki performansıyla formayı giyiyor." şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
5 Yorum