Bülent Korkmaz: "İnşallah Rizespor layık olduğu Süper Lig'e geri döner"

Bülent Korkmaz: "İnşallah Rizespor layık olduğu Süper Lig'e geri döner"
Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Bülent Korkmaz, deplasmanda 2-0 mağlup bitirdikleri Gaziantep FK maçının ardından yaptığı açıklamada, "Artık gelecek sezona bakacağız" dedi.

Spor Toto Süper Lig'in 38. haftasında konuk olduğu Gaziantep FK'ye 2-0 yenilen Çaykur Rizespor'un teknik direktörü Bülent Korkmaz, maçı kaybettikleri için üzgün olduklarını ifade etti.

Çaykur Rizespor, Spor Toto Süper Lig’in son haftasında konuk olduğu Gaziantep Futbol Kulübü’ne Stankovski ve Maxim’in attığı gollerle 2-0 mağlup oldu. Bu sonuçla ligi 10 galibiyet, 6 beraberlik ve 22 mağlubiyetle 36 puan toplayarak 17. sırada tamamlayan Çaykur Rizespor, Spor Toto 1.Lig’e düştü. 

Korkmaz, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, sezonun son karşılaşmasını kaybettikleri için üzgün olduklarını belirtti.

Gelecek sezonun planlamasını yaptıklarını aktaran Korkmaz, şunları kaydetti: "Ligin son maçında kaybettik. Kazanç olarak Emirhan ve Efecan gibi iki önemli oyuncu kazandık. Gelecek sezonun planlamasını yaptık biz zaten. İnşallah o bir an önce uygulanır. İnşallah Rizespor layık olduğu Süper Lig'e geri döner."

caykur-rizespor-teknik-direktoru-bulent-korkmaz-005.jpg

HABERE YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
3 Yorum