Bülent Korkmaz: "Üçü de yüzde 100 penaltıydı"

Bülent Korkmaz: "Üçü de yüzde 100 penaltıydı"
Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Bülent Korkmaz, Pendikspor maçından sonra "Üçü de de yüzde 100 penaltıydı. Herkes bir emek harcıyor. Tek taraflı düşünmemek lazım. Saygı göstermeniz lazım. Hakemin verdiği kararlar doğruydu" dedi.

Spor Toto 1. Lig’in 35. haftasında Pendikspor sahasında karşılaştığı Çaykur Rizespor’u 3-2 mağlup etti. Karşılaşma sonrasında açıklamalarda bulunan Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Bülent Korkmaz ikisinden faydalanamadıkları 3 penaltı kararının da doğru olduğunu kaydetti.

İlk yarıda istediklerini sahaya yansıtamadıklarını aktaran Korkmaz, "İkinci yarı bambaşka bir oyun ortaya koyduk. Oynadığımız oyundan dolayı takımımı tebrik ediyorum. Çok cesaretli, kendine inanan, pozisyona giren, atan ve kaçıran bir takım vardı. Üçü de yüzde 100 penaltıydı. Herkes bir emek harcıyor. Tek taraflı düşünmemek lazım. Saygı göstermeniz lazım. Hakemin verdiği kararlar doğruydu. Farklı yere çekilebilir. Bu oyun iki taraflı oynanmıyor. Bugün kaybettik. İstediğimizi yaptık ama olmadı. Son 3 maça gidiyoruz. İki puan öndeyiz." değerlendirmesinde bulundu.

Kaynak:AA

HABERE YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
9 Yorum