Bülent Korkmaz'dan 3-0 Değerlendirmesi

Bülent Korkmaz'dan 3-0 Değerlendirmesi
Mersin İdmanyurdu Teknik Direktörü Bülent Korkmaz, Rizespor galibiyetinden dolayı oyuncularını kutlayarak, "İyi bir oyun, iyi bir galibiyet. Uzun süreden sonra gol yemeden bitirdik, o daha da güzel. Hak ettiğimiz bir 3 puandı" dedi.

Spor Toto Süper Lig'in 14. haftasında sahasında Rizespor'u 3-0 yendikleri maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Mersin İdmanyurdu Teknik Direktörü Bülent Korkmaz, "Oyuncularımı kutluyorum. Gerçekten sıkıntılarla dolu bir hafta geçirdik. Sakat oyuncularımız vardı antrenmanlara çıkamıyordu. Ailevi sıkıntıları olanlar vardı. Oyuncularıma şunu dedim. Saha dışında bazı şeyleri kazanamıyoruz, en azından saha içinde kazanmalıyız. Oyuncularım bunu yaptı. İyi bir oyun, iyi bir galibiyet. Uzun süreden sonra gol yemeden bitirdik, o daha da güzel. Hak ettiğimiz bir 3 puandı. Hak ettiğimiz bir galibiyetti. Teşekkür ediyorum oyuncularıma" diye konuştu.

Korkmaz, bir gazetecinin sorusu üzerine yaşadıkları sorunlara da değinerek, şöyle konuştu: “Ben her halde başka şehirde yaşıyorum, başka şehirde konuşuyorum. Başka şehrin takımı gibi geliyor bana. Sağ olsunlar belli bir taraftar grubu var, geliyorlar, destekliyorlar. Güzel bir sahamız, stadımız, her halde 1 milyona yakın da nüfus var. Bunun yüzde 1’ini hesaplasanız 10 bin eder. Maalesef o da yok. Biz bize devam ediyoruz. Biz teknik direktörler, basın toplantılarında konuşuruz, kapı kapı dolaşamam. Bu takım, Mersin’in takımı. Süper Lig demek, Avrupa’da marka demek. Bu kadar güzel, bu kadar keyifli, sosyal bir şehir ama bunu hak ettiğini düşünmüyorum. Biz uyarılarımızı yapıyoruz. Biz gideceğiz, Mersin İdmanyurdu ise kalıcı. Değişmese biz de ne kadar devam ederiz bilmiyorum. Allah herkesin yolunu açık etsin" şeklinde konuştu.

Khalili'nin sakatlığıyla ilgilide bilgi veren Korkmaz, "Onun sakatlanmasına çok üzüldüm. Sıkıntılı bir sakatlık olduğunu düşünüyorum. İnşallah uzun sürmez. Arka adalede bir sıkıntı olduğunu düşünüyorum" ifadelerini kullandı.