Bülent Korkmaz'dan Yiğit Demirel İçin Taziye

Bülent Korkmaz'dan Yiğit Demirel İçin Taziye
Çaykur Rizespor'da Teknik Direktör Bülent Korkmaz, 1-0 kazandıkları Tuzlaspor maçının ardından yaptığı açıklamada tesislerde meydana gelen kazadan sonra hayatını kaybeden 9 yaşındaki Yiğit Demirel'in ailesine taziyede bulundu.

Spor Toto 1. Lig’in 17. haftasında Çaykur Rizespor, Tuzlaspor deplasmanından 1-0’lık galibiyet ile ayrıldı. Maç sonu basın toplantısında konuşan Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Bülent Korkmaz, bugün Rizespor altyapısında yer alan 9 yaşındaki Yiğit Demirel'in hayatını kaybettiği haberini aldıklarını belirterek, "Ailesine sabır diliyorum, mekanı cennet olsun. Hayalleri vardı, maalesef gerçekleştiremedi. O konuda çok üzgünüz, söylenecek bir şey yok. Genç yaşta hayatını kaybetmesi bizi çok üzdü." diye konuştu.

Bu arada Tuzlaspor mücadelesinde Çaykur Rizespor'un golünü atan Emircan Altıntaş da golden sonra hayatını kaybeden Yiğit Demirel'in isminin yer aldığı bir Çaykur Rizespor forması açtı.

Hayatını kaybeden 9 yaşındaki altyapı futbolcusu Yiğit Demirel, 7 Aralık'ta antrenman öncesi üzerine kale direğinin devrilmesi sonucu yaralanmış, hastanede tedavi altına alınmıştı.

HABERE YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.