Bülent Uygun Çaykur Rizespor'un Başında İlk Antrenmana Çıktı

Bülent Uygun Çaykur Rizespor'un Başında İlk Antrenmana Çıktı
Çaykur Rizespor, Süper Lig'in 30. haftasında sahasında Atakaş Hatayspor ile oynayacağı karşılaşmanın hazırlıklarını sürdürdü.

Süper Lig’de 3’ü evinde olmak üzere toplamda 8 maçtır galibiyet yüzü göremeyen Çaykur Rizespor, BAY geçtiği haftada küme düşme potasındaki rakiplerinin kazanmasıyla ateş çemberinin hemen üzerinde haftayı 17. Sırada tamamladı.

Sezona Teknik Direktör Stjepan Tomas ile başlayan ve ilk yarı sona ermeden Tomas ile yollarını ayırdıktan sonra göreve gelen Marius Sumudica ile başarısız olan Yeşil Mavililer, Bülent Uygun ile 1,5 yıllık sözleşme imzaladı.

Süper Lig'in 30. haftasında 13 Mart Cumartesi günü sahasında Atakaş Hatayspor ile karşılaşacak olan Yeşil Mavililer bu maçın hazırlıklarına yeni teknik direktörü Bülent Uygun ile Mehmet Cengiz Tesislerinde devam etti. Uygun, takımın başında ilk antrenmana çıktı.

bulent-uygun-caykur-rizespor-teknik-direktoru-(2).jpgbulent-uygun-caykur-rizespor-teknik-direktoru-(1).jpgbulent-uygun-caykur-rizespor-teknik-direktoru-(3).jpgcaykur-rizespor-antrenmani-(1)-030.jpgcaykur-rizespor-antrenmani-(4)-020.jpgcaykur-rizespor-antrenmani-(3)-023.jpgcaykur-rizespor-antrenmani-(2)-029.jpg