Bülent Uygun: Hakem Maçı Katletti

Bülent Uygun: Hakem Maçı Katletti
Gaziantepspor Teknik Direktörü Bülent Uygun 5-2'lik Ç. Rize yenilgisi sonrasında düzenlediği basın toplantısında ses getirecek açıklamalarda bulundu.

Bülent Uygun maç sonra yaptığı açıklamalarda hakeme yüklenirken, takımının geleceği hakkında umutlu konuştu. Uygun, "Merkez Hakem Kurulu'ndan rica ediyorum, benim bulunduğum şehre bir daha Fırat Aydınus'u yollamasın. Bir takımın kaderi ile ancak bu kadar oynanır. Hakem maçı katletmiştir. Tebrik ediyorum. Hakem camiasının değişmeye ihtiyacı var. Takımın şehrin desteğine ihtiyacı var. El birliği ile bu takımı üst sıralara çıkarmalıyız. Takımın performansı bana umut verdi. Üst sıralara çıkacağız. Bundan şüphem yok." dedi.

Gaziantepspor teknik direktörü Bülent Uygun, 5-2'lik Ç.Rizespor maçının ardından hakemin verdiği kararları eleştirdi. Futbolun skoruyla alakası olmayan bir skor aldıklarını belirten Uygun, "Maçı değerlendirmeye baktığımızda futbolun skoruyla alakası olmaması gereken bir skor aldık" dedi.

BÜLENT UYGUN: GÖRMEDEN PENALTI NASIL VERİRSİN

Karşılaşmadaki hakem hatalarının fazla olduğunu ve Fırat Aydınus'un görmediği bir pozisyonda penaltı kararı verdiğini belirten Gaziantep teknik direktörü Bülent Uygun, "Kazanmak istiyorduk ama maçın hakemi Fırat Aydınus, aynı geçen sezon Antalya maçında yönettiği gibi olmayan bir kırmızı kartı vermesi, ardından olmayan penaltıyı vermesi takımımı 65-70 dakika 10 kişi oynatması, maçında tüm takdir haklarını rakibe kullanarak maçı bizim futbolcularımıza da her fırsatta sarı kart vererek, maçı maçlıktan çıkarttığı için kendisine teşekkür ediyorum. Benim olduğum maçlarda MHK'ya sesleniyorum Fırat Aydınus'u vermesinler. Böyle yönetecekse vermesinler. Maçta 6'ncı hakeme diyor ki; penaltı değildi bana niye söylemedin. Böyle bir şey olabilir mi? Sen görmeden bir penaltıyı nasıl verirsin, bir şehrin kaderiyle nasıl oynarsın? Kendi evimizde bir mağlubiyet aldık. Yeni 2-3 takviye ile takımımıza takviye yaptık. İster istemez uyum problemi var. Takım şuanda hak etmediği yerde. Ama inanıyorum ki; yürekli futbolcularım inanıyorum takımı ayağa kaldıracaktır. Bu takım en güzel şekilde önümüzdeki haftalarda zevkle seyredilecek bir takım haline gelecektir. İnsanlar düşüncelerini söylemek zorundadır. Böyle bir dünya yok. Nasıl ben hatasını çekiyorsam, yeri geldiğinde bu takımını başarısından ben sorumluysam, başarısızlığında ben gideceksem, o da benim maçımı doğru yönetmek zorunda. Buraya doğru maç yönetmeye gelmek zorunda. Varsa benle başka kinliği onu bana başka türlü söyler. Onun hesabını biz başka türlü alırız" dedi.