Bülent Uygun: "Remy bir iki haftaya hazır olacaktır"

Bülent Uygun: "Remy bir iki haftaya hazır olacaktır"
Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Bülent Uygun, sakatlıktan çıkan Loic Remy'nin 1-2 hafta içerisinde hazır olacağını kaydetti.

Çaykur Rizespor, Süper Lig’in 34. Haftasında 10 Nisan Cumartesi günü saat: 16.00’da sahasında Trabzonspor ile karşılaşacak. Karşılaşma öncesi Teknik Direktör Bülent Uygun, “Sahada yüreğimizi ortaya koyarak kazanmak istediğimiz maç bizi bekliyor. Çekişmeli bir maça çıkacağız” derken Remy’nin özel bir futbolcu olduğunu kaydetti.

Remy’nin 1-2 hafta içinde tamamen hazır hale geleceğini ifade eden Teknik Direktör Uygun, “Loic Remy Championship'te şampiyonluk yaşamış, bize de oynadığı süreçlerde çok büyük katkı sağlamış çok özel bir futbolcu. Ama maalesef yaşadığı sakatlık, özellikle kasık bölgesinde yaşadığı sakatlığın çabuk toparlanması zor. Gene de çok istekli ve arzulu. Biz bu maça bile götürmeyecektik, kendisi özellikle geldi. İlk 11 için, 90 dakika performansı için hazır değil ama zamanla oynata oynata 1-2 hafta içerisinde hazır olacaktır. Ondan sonra golleri ve takımdaki anlayışı ile bize katkı sağlayacaktır” dedi.

En son 6 Aralık 2020'de oynanan Fatih Karagümrük maçında forma giyen Loic Remy geride bıraktığımız haftada Göztepe karşılaşmasında son 20 dakikada görev almıştı. Bu süreçte Remy, sakatlığı nedeniyle 20 Süper Lig maçında forma giyememişti.

caykur-rizesporun-teknik-direktoru-bulent-uygun-(3).jpgcaykur-rizespor-antrenmani-(4)-021.jpg