Bunlar gerçekten oldu!

Bunlar gerçekten oldu!
Fransız haber ajansı AFP, son günleri yaşanan 2009 yılının en tuhaf haberlerini derledi.

Fransız haber ajansı AFP, son günleri yaşanan 2009 yılının en tuhaf haberlerini derledi. İşte 2009’u renklendiren haberlerden birkaçı...

-NEPAL’İN başkenti Katmandu’da havaalanı görevlilerinin rüşvet almasını engellemek için görevlilere cepsiz pantolonlar dağıtıldı.

-NORVEÇ’İN başkeni Oslo yakınlarında bir otoyolda 130 km hızla araç kullanırken kız arkadaşıyla seks yapan bir adam polise yakalandı.

-KANADA’DA ev telefonuyla oynayan 11 aylık bir bebeğin tesadüfen acil hattı aramasıyla eve gelen polisler, evde marihuana yetiştirildiğini görünce bebeğin babasını tutukladı.

-İNGİLTERE’DE ateistler tarafından başlatılan bir kampanyayla, otobüslerin üzerine “Muhtemelen tanrı yok. Artık endişelenmeyi bırakın ve hayatın tadını çıkarın” yazılı ilanlar asıldı.

-FİLİPİNLER’DE bilimsel araştırma için 7 yıl boyunca nadir bulunan bir kertenkelenin dışkısını toplayan bir İngiliz akademisyenin “koleksiyonu” laboratuvar temizlikçileri tarafından çöpe atıldı.

-ÇİN’DE bir televizyon kanalının “Büyüyünce ne olmak istiyorsun?” sorusuna “Rüşvet yiyen politikacı, çünkü onların her şeyi var” diyen 6 yaşındaki bir kız çocuğu beklenmedik bir şöhrete kavuştu.

-BREZİLYA’DA bir cezaevindeki mahkûmların, dışarıdaki yakınlarının yardımıyla, güvercinlerin ayağına bağlanan cep telefonlarını cezaevine soktuğu ortaya çıktı.