Bunu Okuyun! Engelliler İçin Kapak Toplama Kampanyası

Bunu Okuyun! Engelliler İçin Kapak Toplama Kampanyası
Belki çoğumuzun haberinin olmadığı bir kampanya kapak toplama kampanyası.

Bu kampanya ile engelli vatandaşlarımız kullanılmış kapaklar (rengi, cinsi ne olursa olsun) ile tekerlekli sandalyeye kavuşuyor. Siz de bu kampanyaya vereceğiniz kapaklarla destek olabilirsiniz. Sizden ricamız yolda bulduğunuz, alıp kullandığınız kapakları bir kenarda biriktirip Ayder'deki toplama merkezlerine göndermeniz veya teslim etmeniz. 1 kapağın bile önemi özürlü vatandaşlarımız için çok büyük.

Bu amaçla Rize'nin Çamlıhemşin ilçesine bağlı turizm bölgesi Ayder Yaylası esnafı, kapak toplama çalışması başlattı.

1.20110727135107..jpg

Ayder muhtarı Muhammet Sarı, yayladaki iş yerlerinin önlerinde rahatlıkla görülebilecek şekilde kapak toplama bidon ve poşetlerinin koyulduğunu söyledi.

Çalışmanın vatandaşların da ilgisini çektiğini ifade eden Sarı, ''Özürlü vatandaşların ihtiyacını karşılamak ve onlara yardımcı olmak toplum görevimizdir. Ben de kendime düşeni yapmaya çalışıyorum. Çalışla ile arkadaşlarımızı desteğiyle birçok özürlü insana tekerlekli araba kazandırmış olacağız'' dedi.

Sarı, Ayder'e gelen misafirlerin içtikleri pet suların kapaklarını atmayarak dükkanların önünde bulunan toplama kutularına atmalarını istedi.