Bünyamin Gezer’e dikkat !

Bünyamin Gezer’e dikkat !
Bank Asya 1.Lig’in 3. haftasında Rizespor’un Gaziantep’de Adanaspor ile oynayacağı maça hakem Bünyamin Gezer’in atanması hayretle karşılandı.

Gezer yeşil mavili takımın son olarak 10 ay önce yönettiği maçta kötü bir yönetim göstermişti. Rizespor’un geçen sezonun ilk yarının son maçında İzmir’de Karşıyaka ile oynayıp 1-0 mağlup olduğu maç’ta Bünyamin Gezer düdük çalmıştı.

Süper ligin gözde hakemlerinden olan Bünyamin Gezer, Karşıyaka’nın 1-0 kazandığı maçta haksız yere penaltı kararı verirken, Rizespor’un bariz golünü de gereksiz yere vermemişti. Karşıyaka maçıyla büyük tepki toplayan Gezer’i Rizespor futbol federasyona şikayet etmişti.

Bu Kez Hata Yapmasın

Federasyon başkanı Başkan Mahmut Özgener, Gezer için kötü bir yönetim gösterdiğini verdiği kararları abarttığını söylemişti. Rizespor geçen sezon ilk yarının sonunda Karşıyaka ile oynayıp 1-0 mağlup olduğu maçı yöneten Bünyamin Gezer, tam 10 ay sonra yeşil-mavili takımın maçına atandı.

Rizespor yöneticileri Bünyamin Gezer’in geçen sezon yönettiği maçı unutmadıklarını belirterek, “Gezer iyi bir hakem. Umarız geçen sezon yaptığı hataları Adana maçında yapmaz. Zaten geçen sezonki maçtan sonra süper ligde büyük maç yönetmişti. Şimdide milli maçlardan sonra oynanacak olan Galatasaray Beşiktaş derbisinde görev verilir”.