Burası Rize Bizi Kimse Silemez

Burası Rize Bizi Kimse Silemez
Tekgıda-İş Sendikası Genel Başkanı Mustafa Türkel, Çaykur'dan çekildikleri yönünde çıkan haberlerin asılsız olduğunu söyledi.

Tek Gıda İş Sendikası Genel Başkanı Mustafa Türkel, çıkan haberlere ateş püskürdü. Türkel, Çaykur'dan çekildikleri yönünde bazı basın yayın organlarında çıkan haberlerin asılsız olduğunu söyleyerek "Bizi Çaykur'dan kimse silemez, kimsenin gücü buna yetmez" dedi.

BİZİ KİMSE SİLEMEZ

Tek Gıda İş Sendikası Genel Başkanı Mustafa Türkel, Çaykur'dan çekildikleri yönünde çıkan haberlerin asılsız olduğunu söyleyerek "Bizi kimse silemez, kimsenin gücü buna yetmez" dedi Tek Gıda İş Sendikası Genel Başkanı Mustafa Türkel, Karadeniz Bölgesi'nde yayın yapan bazı gazetelerde çıkan haberlerde; "Tek Gıda İş Sendikası, Çaykur'dan çekiliyor" haberlerinin asılsız olduğunu söyleyerek "Çaykur'dan bizi silip atmaya kimsenin gücü yetmez. Bazı bölge başkanlıklarını kaldırdım. Haberde bunlar gerekçe olarak gösterilmekte. Yaptığımız sadece sendikamızın, profesyonel kadrolarının kaldırılmasıdır. Bu kapatma kararı değil, 5 şube başkanı, amatör olarak görevlerine devam edecektir" şeklinde konuşarak, konuya açıklık getirdi.

İŞÇİYLE İÇİCE OLACAĞIZ

Sendika olarak hedeflerin den de bahseden Türkel; "Rize il temsilciliğimizde ise nöbet değişimi olmuştur. Çaykur için hedeflerimiz çok daha geniş ve çok daha kapsamlıdır. Teşkilat olarak, yeni bir yapılanma içine girilmiştir. Son yaşananlardan sonra kendimize yeni bir yol haritası çizdik. Daha mücadeleci, daha etkin ve işçiyle daha iç içe bir sen dikal anlayışı geçerli kılmak için, fabrikalarda çalışan işçilerimizle toplantılar yapılacaktır. Onların beklenti ve görüşlerinden de hareket ederek Çaykur politikası için yeni bir ivme kazanılacaktır" dedi.

ÇAYKUR'DAN VAZGEÇMEYECEĞİZ

Türkel; "Çaykur işçisi ve Çaykur'dan vazgeçmek diye bir şey söz konusu bile edilemez. Anlaşılıyor ki, yeni bir takım şer odakları, kara propaganda ile, bulanık suda balık avlamaya çalışmaktadır. Çaykur, Tek Gıda İş'in tarihi demektir. Tarihini inkar eden, kendisini inkar eder. Tek Gıda İş, bugüne kadar böyle bir aynazlık içine girmemiştir, girmeyecektir. Birileri bunu iyi duymalı, Hiç rahat etmesinler, Çaykur ve Çaykur işçisini asla terk etmeyeceğiz" dedi.