Burhaniye’de Kadınlar Depremzedeler İçin Gıda Paketi Hazırlıyorlar

Burhaniye’de Kadınlar Depremzedeler İçin Gıda Paketi Hazırlıyorlar
Burhaniye ilçesinde, depremzedeler için yardım kampanyaları devam ederken, kadınlar da gıda yardımlarını paketlemek için seferber oldu.

Burhaniye ilçesinde, depremzedeler için yardım kampanyaları devam ederken, kadınlar da gıda yardımlarını paketlemek için seferber oldu. Gıda hazırlamaya devam ettiklerini anlatan Ak Parti Kadın Kolları Başkanı Nadire İnci Balaban, yardımların devam edeceğini söyledi.

Burhaniye'de Ak Parti İlçe Teşkilatının tedarik ettiği sandviç ekmeklerinin ambalajlanmasını da partili kadınlar yaptı. Kadın Kolları Başkanı Nadire İnci Balaban, görev alan arkadaşlarına teşekkür etti Balaban, "AK Parti Burhaniye Teşkilatı ve Kadın Kolları olarak deprem bölgesine gıda yardımı tedarikine aralıksız devam ediyoruz. Yardımlarımız devam edecek" dedi.

Kaynak:IHA

HABERE YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.