Bursaspor'a Yenilen Trabzonspor'da İstifa

Bursaspor'a Yenilen Trabzonspor'da İstifa
Spor Toto Süper Ligin son haftasında Bursaspor'a evinde 2-1 mağlup olan Trabzonspor'da yönetici Dr. Ali Rıza Egemen, yönetim kurulu üyeliğinden istifa ettiğini açıkladı.

Geçen hafta oynanan 34. hafta karşılaşmaları ile 2016-2017 sezonu sona eren Spor Toto Süper Ligde sezonun son karşılaşmasında zayıf rakibi Bursaspor'a Trabzon'da 2-1 mağlup olarak rakibinin kümede kalmasını sağlayan Trabzonspor'da bu gece yarısı deprem etkisi yaratan istifa açıklaması geldi. Bordo Mavili Kulüp Yöneticisi Dr. Ali Rıza Egemen, twitter hesabından yaptığı açıklamada yönetim kurulu üyeliğinden istifa ettiğini duyurdu.

Egemen, sosyal medya hesabından istifa ettiğine dair yaptığı paylaşımda, "Şu an itibariyle TS yönetim kurulu üyeliğinden istifa ediyorum. Tüm camiadan özür diliyorum. Hakkınızı helal edin dostlarım..." ifadelerine yer verdi.

img_8293.png

Trabzonsporlu Yönetici Dr. Ali Rıza Egemen'in istifası Trabzonspor maçının sonucuna göre küme düşen Rize'de olumlu karşılanırken, Rizeli sporseverler sosyal medyadan yaptıkları paylaşımlarla istifayı onurlu bir istifa olarak değerlendirdi. Rizeli sporseverler ayrıca Egemen'in istifasını Trabzonspor'un son hafta kendi evinde oynadığı ve sahada varlığıyla yokluğunun belli olmadığı karşılaşmada Bursaspor'a 2-1 yenilmesine tepki olarak yorumladı.

img_8300.png

img_8299.png

İLGİLİ HABERİMİZ

Trabzonlu Yönetici Egemen İstifadan Vazgeçti, İstifa Twitlerini Sildi