Bursaspor’un Talebi Onaylandı Fenerbahçe Maçı Ertelendi

Bursaspor’un Talebi Onaylandı Fenerbahçe Maçı Ertelendi
Bursaspor’un isteği onaylandı, Bursaspor'un Fenerbahçe ile oynayacağı Süper Lig maçı ertelendi.

Fenerbahçe otobüsünün saldırıya uğramasının ardından ertelenen Mersin İdmanyurdu maçının ardından adaletli bir karar olması için hafta sonu Fenerbahçe ile oynayacakları karşılaşmanın ertelenmesini talep eden Bursaspor’un isteği onaylandı.

Bursaspor Kulübü tarafından TFF’ye yapılan erteleme talebi onaylandı. Fenerbahçe’nin Salı günü Mersin İdmanyurdu ile oynaması gereken kupa mücadelesi, takım otobüsünün saldırıya uğraması nedeniyle ertelenmişti. Bunun üzerine çarşamba günü Gençlerbirliği ile oynayacağı maçın ardından 3 günlük dinlenme süresi olan Bursaspor, 1 hafta dinlenmiş olarak sahaya çıkacak olan Fenerbahçe karşısında oynamanın kendilerine yönelik adaletsizlik olacağı şeklinde talepte bulundu.

TFF resmi internet sitesinden konuyla ilgili yaptığı açıklamada, "Ziraat Türkiye Kupası’nda 7 Nisan Salı günü oynanması planlanan ancak yaşanan saldırı nedeniyle ileri bir tarihe ertelenen Fenerbahçe - Mersin İdmanyurdu müsabakasının ardından, Spor Toto Süper Lig’de 13 Nisan Pazartesi günü oynanması planlanan Fenerbahçe -Bursaspor müsabakası da ileri bir tarihe ertelendi. Her iki müsabakanın oynanacağı tarih ve başlama saatleri önümüzdeki günlerde kamuoyu ile paylaşılacak. Konuyla ilgili detaylı açıklama yarın düzenlenecek toplantıların ardından yapılacak. Bu süreçte Spor Toto Süper Lig’de müsabakaların oynanmasına devam edilecek" denildi.