Buruk, Fenerbahçe Deplasmanı Zor Olacak

Buruk, Fenerbahçe Deplasmanı Zor Olacak
Spor Toto Süper Lig'de 2 Mart Cumartesi günü Fenerbahçe'ye konuk olacak Çaykur Rizespor'un teknik direktörü Okan Buruk, "Daha yukarılara tırmanmak için her maçı kazanmak istiyoruz. İyi giden bir çizgimiz var. Bunu sürdürmek istiyoruz." dedi.

Okan Buruk, Mehmet Cengiz Tesisleri'nde gazetecilere yaptığı açıklamada, Beşiktaş-Fenerbahçe derbisini dikkatli izlediklerini, iki devrenin değişik, kazanma adına çok farklı bir maç olduğunu belirtti.

Fenerbahçe'nin bu sezon geri dönüşleri çok yaptığını vurgulayan Buruk, "Beşiktaş karşısında ilk yarı istediklerini yapamadı. İkinci yarıda ise rakip sahada oynayan, oyuncu değişiklikleri ile topa sahip bir görüntü verdi. 12 dakikada 3 gol atan bir Fenerbahçe. Fenerbahçe geri dönüşü Galatasaray maçında ve Avrupa'da da 2-0 geriye düştükten sonra yapmıştı. Fenerbahçe'nin oyunu değiştirebilecek kaliteli oyuncuları olduğunu bir kez daha gördük." diye konuştu.

Buruk, Fenerbahçe'nin kendilerine karşı maça, oyuna hükmetmek isteyerek başlayacağını kaydederek, şöyle devam etti: "Zor bir karşılaşma olacak. Fenerbahçe stadı, her şey istedikleri gibi gitmese de zor bir atmosfer. Fenerbahçe'nin mutlak kazanması gereken bir maç. Biz ise son üç deplasmanda gol yemeden kazandık. Aynı konsantrasyon ile aynı çizgiyi sürdürmeliyiz. Daha yukarılara tırmanmak için her maçı kazanmak istiyoruz. İyi giden bir çizgimiz var. Bunu sürdürmek istiyoruz."