Büşra'nın neden öldüğü bulunamadı!

Büşra'nın neden öldüğü bulunamadı!
Derince Yenikent Mahallesi’nde ikamet eden 20 yaşındaki Büşra Köncü, teşhis konulamayan bir hastalıktan ötürü yaşamını yitirdi.

Alınan bilgiye göre, Derince Yenikent Mahallesi Turgut Özal Caddesi’nde ikamet eden ve trafo fabrikasında çalışan Vesai Köncü ile Nilüfer Köncü’nün 3 çocuğundan en büyüğü olan 20 yaşındaki Büşra Köncü, yaklaşık 7 ay önce ağrıları için gittiği hastanede safra kesesinde taş olduğu belirlenmişti. Köncü’nün yapılan tetkiklerde kan değeri düşük olduğu için ameliyat edilemedi.

Kan değerleri yükseltilmeye çalışılan genç kızın devam eden süreçte karaciğeri de iflas etti. Son olarak Umuttepe Tıp Fakültesi Hastanesi’nde tedavi gören genç kızda kanser hastalığından bile şüphe edildi ama yapılan tetkiklerde herhangi bir bulguya ulaşılamadı. 25 gündür üniversite hastanesinde yoğun bakımda tedavi gören Büşra Köncü doktorların tüm müdahalelerine rağmen yaşamını yitirdi. Doktor raporunda bile ölüm nedeni bilinmediği yazılan genç kızın cenazesi ailesine teslim edildi. Genç kızın cenazesi Yenikent İmamı Azam Camii’nde öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından Yeni Çınarlı Mezarlığı’nda toprağa verildi.