Büyük Giresun Taksim yürüyüşü gün sayıyor

Büyük Giresun Taksim yürüyüşü gün sayıyor
Geleneksel Giresun Günleri organizasyonunda ilki geçen yıl gerçekleştirilen Büyük Giresun Taksim yürüyüşü 28 Nisan’da gerçekleştirilecek.

Giresun’un tanıtımının yapılacağı ve 7. Giresun Günleri için vatandaşların Feshane’ye davet edileceği Büyük Giresun Taksim yürüyüşü hazırlıkları son aşamaya gelirken çalışmalar hızla gözden geçiriliyor.

İstanbul’da bu yıl 7.si gerçekleştirilecek olan “Giresun Günleri”nin yeterince ses getirebilmesi ve basın organlarında yerini bulabilmesi için 28 Nisan 2013 Pazar günü saat 13:00’te İstiklal Caddesi’nde geniş katılımlı bir yürüyüş düzenlenecek.
 
Eyüp ilçesi Feshane Fuar Merkezi’nde 2 – 3 – 4 – 5 Mayıs tarihlerinde gerçekleştirilecek olan 7. Giresun Günleri’nin tanıtımı için, bu yıl da ilki geçen yıl gerçekleştirilen Büyük Giresun Taksim yürüyüşü düzenleniyor.

Giresun’un plaka numarası olan 28’e vurgu yapmak amacıyla 28 Nisan’da gerçekleştirilecek olan yürüyüş Taksim İstiklal Caddesi’nde Galatasaray Lisesi önünden başlayacak, Taksim meydanında son bulacak.

Milletvekilleri, bürokratlar, yerel yönetim temsilcileri, kaymakamlar ve belediye başkanları, STK yöneticileri, il, ilçe ve köy derneklerinin temsilci ve üyeleri, yerel ve ulusal basından temsilcilerin davet edildiği yürüyüş görsel ve yazılı basın tarafından takip edilerek bütün dünyayla paylaşılacak.
 
Yürüyüşte; başta fındık olmak üzere Giresun’un değerlerini taşıyan görseller, yürüyen reklam panoları, ilçelerin değerlerini ortaya koyan dövizler, araç süslemeleri, ilçelerin folklor grupları, maskotlar ve Giresun’a dair her şey bulunacak.
 
Protokolün ve diğer katılımcıların yanısıra, Giresun’un bütün ilçe derneklerinin katkılarıyla bir kısmı yöresel kıyafetler giyinmiş olan hemşerilerimiz de toplanarak; Taksim’de renkli, dikkat çekici bir yürüyüş gerçekleştirecekler.

buyuk-giresun-taksim-yuruyusu-gun-sayiyor-1.jpg

Haber: Zeynep Yıldız