Büyükşehir Belediyesi’nden Akçaabat’a Yol Ve Altyapı Yatırımları

Büyükşehir Belediyesi’nden Akçaabat’a Yol Ve Altyapı Yatırımları
Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Büyükşehir Belediyesi'nin Fen İşleri Dairesi ve TİSKİ Genel Müdürlüğünce Akçaabat'ta...

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Büyükşehir Belediyesi'nin Fen İşleri Dairesi ve TİSKİ Genel Müdürlüğünce Akçaabat'ta tamamlanan ve yapım çalışmalarına devam edilen yatırımlarının toplam maliyetinin 135 milyon TL'yi aştığını söyledi.

AK Parti Akçaabat İlçe Danışma Kurulu Toplantısı'na katılan Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Trabzon'un mahalle yolları ve altyapı alanındaki ihtiyaçlarını en iyi şekilde karşılamak için seferberlik ilan ettiklerini dile getirdi.

Gümrükçüoğlu, bu iki alanda Akçaabat ilçesinde yüksek bütçeli çalışmalar gerçekleştirdiklerini belirterek "Trabzon'umuz 31 Mart 2014 itibariyle büyükşehir statüsüne kavuştu. Bu tarihten itibaren Belediyemiz Fen İşleri Dairesi tarafından Akçaabat'ta yapılan asfaltlama, betonlama, istinat duvarı, menfez, oto korkuluk gibi yol yatırımlarımızın toplam maliyeti 35 milyon TL'dir. Belediyemiz TİSKİ Genel Müdürlüğü tarafından Akçaabat'ta tamamlanarak hizmete sunulan içme suyu ve kanalizasyon yatırımlarının maliyeti 18,3 milyon TL'dir. Yine Akçaabat'ta yapım çalışmalarına ivedilikle devam etmekte olduğumuz içme suyu ve kanalizasyon yatırımlarının toplam maliyeti ise 82.2 milyon TL'dir. Kısaca Büyükşehir Belediyemiz tarafından Akçaabat'ta mahalle yolları ve altyapı alanında tamamladığımız ve yapım çalışmalarına devam ettiğimiz projelerin toplam maliyeti 135 milyon TL'yi aşmıştır. Bunun dışında yine Akçaabat için 2018 yatırım programına aldığımız veya projelerini hazırlamakta olduğumuz içme suyu ve kanalizasyon yatırımlarımızın tahmini toplam maliyeti de 42 milyon TL'nin üzerindedir. Bu yatırımlarda Akçaabat'ımızda en kısa sürede sahaya tatbik edilecektir" dedi.

AK Parti Akçaabat İlçe Danışma Meclisi Toplantısında, AK Parti Trabzon Milletvekili Adnan Günnar, Akçaabat Belediye Başkanı Şefik Türkmen ve AK Parti Akçaabat İlçe Başkanı Emre Akgün de hazır bulundu.

Büyükşehir Belediyesi’nden Akçaabat’a Yol Ve Altyapı Yatırımları

Büyükşehir Belediyesi’nden Akçaabat’a Yol Ve Altyapı Yatırımları

Kaynak:IHA