Ç. Rize 2. Yarı Hazırlıklarına Antalya'da Başladı

Ç. Rize 2. Yarı Hazırlıklarına Antalya'da Başladı
Ç.Rizespor, devre arası kamp programı çerçevesinde ikinci yarı hazırlıklarına Antalya'da başladı.

Teknik direktör Rıza Çalımbay, yeşil-mavililerin antrenmanı öncesi yaptığı açıklamada defans, orta saha ve forvete takviye yapacaklarını söyledi.

Antalya Belek’in, Serik Beldesi’nde ikinci yarı hazırlıklarına bugün başlayan Çaykur Rizespor, teknik direktör Rıza Çalımbay yönetiminde sabah saatlerinde ilk antrenmanını gerçekleştirdi. Düz koşu ile başlayan yeşil-beyazlı takımın antrenmanı, açma-germe ve top çalışmalarıyla tamamlandı.

"8 OYUNCU İLE YOLLARIMIZI AYIRDIK"

Antrenman öncesi ikinci yarı hazırlıkları kapsamında neler yapacaklarını anlatan Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, "Bugün kampın ilk günü. Genelde yerli arkadaşlarımız var. Bütün takım ayın 7’sinde tam kadro olarak burada bulunup, antrenmanlara başlayacağız. Bunun dışında yapacağımız transferler var. 8 oyuncu ile yollarımızı ayırdık. Bazı oyuncularımızı kiralık olarak verdik, bazılarıyla ise yollarımızı ayırdık. Takıma takviye yapacağız. Onları bekliyoruz. İnşallah yeni transferlerimiz de en yakın zamanda takıma katılırlar" dedi.

rizespor-antrenmani.20140106183715.jpg

"DEVRE ARASI TRANSFERLERİ ÇOK ZOR OLUYOR"

Defans, orta saha ve forvete takviye yapacaklarını vurgulayan Çalımbay, "Bunların hepsini liste halinde yönetimimize verdik. Onlar da transfer konusunda çalışıyorlar. İnşallah transferlerimiz de 7’sinde gelecek. Sonuçta tarihin ne olduğu önemli değil. O futbolcular da hazır gelecekler. Önemli olan o arkadaşlarımızın takımımıza alınması. Bazen devre arası transferleri çok zor oluyor. Alacağın oyuncuyu bulmak zor oluyor ve anlaşmazlıklar çıkabiliyor. Herhalde en kısa sürede hazır edilecekler. Zaten takviyeleri yüzde yüz yapmamız gerekiyor. Çünkü ihtiyacımız var" diye konuştu.

"İLK DEVREDE HER TÜRLÜ AKSİLİKLERİ YAŞADIK"

Çalımbay, ligin ilk devresinde takımda sakatlıkların yaşandığını ve alternatiflerinin istedikleri gibi olmadığını belirterek, "Bu bizim için büyük bir dezavantaj oldu. Sakatlık olmasaydı ve başladığımız kadro ile gidebilseydik bir sıkıntı yaşamazdık. İlk devrede her türlü aksiliği yaşadık. Bunlardan çok iyi ders çıkarmamız gerekiyor. Çalışma açısından, oynadığımız maçlar ve oyuncular açısından. Yediğimiz gollerden tutun da, atamadığımız gollere kadar hepsini burada çalışıp, düzelteceğiz" ifadelerini kullandı.

rizespor-antrenman-1.20140106183731.jpg