Ç.Rize Avusturya'daki Kampı Tamamladı Mehmet Özdilek Kampı Değerlendirdi

Ç.Rize Avusturya'daki Kampı Tamamladı Mehmet Özdilek Kampı Değerlendirdi
Avusturya’da 12 gündür yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Çaykur Rizespor kamp çalışmalarını tamamladı.

Yeni sezon hazırlıklarını Avusturya’da sürdüren Karadeniz ekibi buradaki son hazırlık maçını Gaziantepspor ile yaptı. Çaykur Rizespor bu hazırlık maçından 1-0 mağlup ayrılsa da kamp dönemini verimli geçirdi.

Kampı değerlendiren Ç.Rizespor Teknik Direktörü Mehmet Özdilek kampın son gününde Gaziantepspor ile hazırlık maçı yaptıklarını hatırlatarak, “Toplamda burada 4 hazırlık maçı yaptık. Bakıldığı zaman kampın verimli geçtiğini düşünüyorum. En azından hazırlık sürecinde ciddi sakatlıklar yaşanmaması bizim için sevindirici. Lig yaklaştı ve zaman daralıyor. Önümüzde kalan süreci en sağlıklı ve verimli bir şekilde geçirip lige hem zihinsel hem de fiziksel hazır olmak istiyoruz” dedi.

"LİGE ÇOK SAĞLAM GİRMEK İSTİYORUZ"

Her geçen gün takım olma adına çok büyük mesafeler kat ettiklerini de hatırlatan Özdilek, “Ama bunun testini lig başladığı zaman göreceğiz. Sonuç olarak lige çok sağlam girmek istiyoruz. İnşallah bunu başarırız. Her Anadolu takımının ilk hedefi ligde kalabilmek. Bu çok gerçekçi bir hedef ve doğru bir hedef. Bunun haricinde tabi ki geçen sezonki noktanın üzerine çıkmak istiyoruz. Bu yılki hedeflerimizden biride bu. Ama futbol çok değişken bir oyun. Şartlar önümüze ne getirir, hangi hedefleri önümüze koyacağımızı bize zaman gösterecek. Ama bir çok hedef içinde hazırlıklı olacağımıza inanıyorum” diye konuştu.

Genel olarak fikstür için yorum yapmadığını da anımsatan Özdilek, "Biz her maçı tek tek düşüneceğiz ve öyle oynayacağız. Çünkü her maçın hikayesi farklı. Önceden yazıp düşündüğün şeyler saha içinde maç başladığı zaman çok farklı olabiliyor. Bu nedenle biz tek tek maçlarımıza bakacağız. Ayakları yere sağlam basan, ne yaptığını bilen, hangi hedefe nasıl gideceğini kurgulayan bir Ç. Rizespor olacak. Oyuncularımızın bu anlamda hem çalışmaları hem de performansları, oynama isteği bizi mutlu ediyor. Futbolcularımızın bu istek ve arzusu önümüzü daha net bakmamızı sağlıyor. Ümit ederim ki buradaki iyi havayla daha iyi devam ederiz” şeklinde konuştu.