Ç.Rize "BÜYÜK" Oynuyor

Ç.Rize "BÜYÜK" Oynuyor
Sezon sonu Süper Lig'e yükselmek isteyen Ç.Rizespor, transferde "BÜYÜK" oynuyor...

Dış transferde Kasımpaşasporlu Adem Büyük ile büyük oranda anlaşma sağlayan Ç,Rizespor, Şota'dan haber bekliyor!

Florın Cernat’ın Transferinde Payı Büyük...

Ç.Rizespor teknik direktörü Mustafa Denizli’nin ısrarla kadrosuna görmek istediği Florın Cernat önceki akşam Yeşil-Mavili ekiple 1,5 yıllık sözleşme imzalarken, hiç kuşku yok ki bu transferde en büyük pay futbolcunun menajerliğini yapan ve 2000-2002 yıllarında F.Bahçe teknik direktörlük görevinde bulunan Mustafa Denizli’nin öğrencisi olan Milan Rapaiç’e ait.

Cernat'ın Ç.Rizespor'a gelmesinde büyük payı olan Milan Rapaiç, imza töreninde..

Futbolu bıraktıktan sonra menajerlik yapan eski Hırvat yıldız, Türkiye’de top koşturan Tomiç ve Seriç gibi futbolcuların da menajeri.

Ç.Rizespor’un “10″ Numarasını Buldu …

Karabükspor ile yolları ayrılan ve bir çok takımdan transfer teklifi almasına rağmen menejerinin tavsiyesi ile Mustafa Denizli’nin yeni takımı Ç.Rizespor’a imza atan Rumen yıldız Cernat; “Şuandan itibaren Ç.Rizespor’un oyuncusuyum. Karabükspor’da güzel günlerim oldu, transferimde emeğim geçen herkese teşekkür ediyorum, coğrafi olarak batı Karadeniz’den, doğu Karadeniz’ e taşınmış oldum. Bundan böyle hedefimiz ben ve takım arkadaşlarımın gayreti ile yeni takımım Ç.Rizespor’u sezon sonu hak ettiği yer olan bir üst lige çıkarmak olacaktır” açıklamasında bulundu.

Daha önce oynadığı takımlarda hep “10” numaralı formayı giyen Cernat, Ç.Rizespor’da 10 numaralı formayı giyen Şahinali Terzi olması sebebiyle doğum tarihi olan 80 numarayı tercih edeceği gelen bilgiler arasında.

Öte yandan Ç.Rizespor dış transferde “Büyük” oynamaya devam ediyor

Önceki transfer dönemlerinde ismi geçen fakat bir türlü anlaşma sağlanamayan golcü futbolcu Adem Büyük, yeşil-mavili takımın tekrar gündeminde olduğu öğrenildi.

Kasımpaşa takımı ile ilk devre başarılı maçlar oynayan Adem, bu kulübün yönetim kurulu üyesi olan ve aynı zamanda Ç.Rizespor onursal Başkanı Mehmet Cengiz‘in bu futbolcusu için yeşil-mavili takıma gitmesi yönünde temasa geçtiği, Adem Büyük’ün seve seve giderim mesajını verdiği gelen bilgiler arasında.

Forvete sakatlanan Ousman Jallow’un ardından üst düzey golcü arayışlarına giren Ç.Rizespor’da Adem Büyük transferinin bitme aşamasına geldiği, bu transferde tek engelin Kasımpaşa teknik direktörü Şota’nın yeri dolarsa gidebilir açıklaması olduğu öğrenildi.

Milevskiy Kasımpaşa’ya, Adem Büyük Rizespor’a..

Kasımpaşa’nın Dinamo Kiev’den Artem Milevskiy’yi kadrosuna katacağı haberi, Yeşil-Mavilileri umutlandırdı. İstanbul ekibinin, Ukraynalı forvete imza attırması halinde, Adem Büyük’ün transferi kolaylaşacak.

cernat-rizesporda.jpg

HABER: SELİM DENİZALP