Ç.Rize Eskişehir'e Gitti

Ç.Rize Eskişehir'e Gitti
Ç. Rizespor, deplasmanda karşılaşacağı Eskişehirspor maçı hazırlıklarını sürdürmek için Eskişehir'e gitti.

Geride bıraktığımız haftada Beşiktaş ile karşılaşmak için İstanbul’a giden ve golsüz sona eren Beşiktaş maçı sonrası Rize’ye dönmeyerek hazırlıklarını İstanbul Büyükşehir Belediyespor Tesislerinde sürdüren Yeşil Mavililer, dün (Perşembe) buradaki hazırlıklarını sona erdirerek karayoluyla aynı gün Eskişehir’e gitti.

Pazar günü 15.30’da oynayacağı zorlu karşılaşmanın hazırlıklarını Eskişehirspor Tesisleri'nde sürdürecek olan Ç. Rizespor'un kafilesinde sakatlıkları devam eden Eren Albayrak ve Hakan Hacıbektaşoğlu yer almıyor.

rizespor-antrenmani-1.20131025114159.jpg

Yeşil Mavililer, bugün ve yarın Eskişehir’deki hazırlıklarına ara vermeden devam edecek. Daha sonra ise istirahate çekilerek maç saatini bekleyecek.

Ç.Rizespor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay ise yaptığı açıklamada, kazanmak için sahaya çıkacaklarını belirterek Eskişehir'in tüm takımlar için zor bir deplasman olduğunu ancak kendilerinin deplasmanda daha iyi mücadele ettiklerini ifade etti. Çalımbay, Beşiktaş'tan sonra Eskişehir'den de puan veya puanlarla döneceklerini belirtti.

rizespor-antrenmani-2.20131025114220.jpg