Ç.Rize-Gençlerbirliği Maç İstatistikleri

Ç.Rize-Gençlerbirliği Maç İstatistikleri
Ç.Rizespor ile Gençlerbirliği 28. resmi karşılaşmaya çıkıyor.

Spor Toto Süper Ligin ikinci devresinin ilk karşılaşmasında yarın (cumartesi günü) Ankara’da karşılaşacak olan  Gençlerbirliği ile Ç.Rizespor, bugüne Süper Ligde 22., resmi tüm maçlar genelinde ise 28. karşılaşmaya çıkıyor. Geride kalan 27 karşılaşmanın 14’ünü Gençlerbirliği, 6’sını Ç.Rizespor kazanırken 7 karşılaşma  ise berabere tamamlandı. Bu karşılaşmalarda  Gençlerbirliği 37, Ç.Rizespor ise 23 gol kaydetti.

Ankara’da oynanan 12 karşılaşmada Ç.Rizespor rakibini 1 kez mağlup edebilirken Gençlerbirliği 8 karşılaşmadan galibiyetle ayrıldı. 6 maç berabere tamamlandı. Ç.Rizespor, Ankara’da rakip filelere 11 gol  gönderirken kalesinde 25 gol gördü.

Rize’deki karşılaşmalarda ise Yeşil Mavililer, 5 kez Gençlerbirliğini mağlup ederken 6 kez rakibine boyun eğdi. Rize’deki maçlarda takımların birbir kalelerine gönderdiği  gol sayısı 12.

SÜPER LİGDE 22. KARŞILAŞMAYA ÇIKILIYOR

Ç.Rizespor ile Gençlerbirliği ligde 22. karşılaşmaya çıkarken Yeşil Mavililer rakibini ligde 5 kez mağlup etti, 10 maçta kaybetti,  6 karşılaşma ise berabere tamamlandı  Bu karşılaşmalarda Ç.Rize 19 gol atarken Gençlerbirliği 30 gol kaydetti.

Ankara’da oynanan 10 Süper Lig karşılaşmasında Ç.Rize 1 kez kazanmayı başardı. Gençlerbirliği 7 kez sahadan 3 puanla ayrılırken 2 karşılaşma berabere tamamlandı. Kırmızı siyahlılar taraftarına 23 gol izlettirirken 10 golü kalesinde gördü.

Rize’deki 11 Süper Lig karşılaşmasında ise Ç.Rize’nin 4, Gençlerbirliği’nin 3 galibiyeti bulunuyor. 4 karşılaşma ise berabere sonuçlandı. Rize evindeki Süper Lig karşılaşmalarında  Gençlerbirliği filelerini 9 kez sarsarken, 7 golü de kalesinde gördü.

25 Ocak Cumartesi günü 13.30’da Ankara 19 Mayıs Stadı'nda oynanacak Süper Lig 18. Hafta karşılaşmasını Hüseyin Göçek yönetecek.