Ç.Rize Kaybederken Kazandı

Ç.Rize Kaybederken Kazandı
Şanlıurfaspor ile 2-2 berabere kalan Ç.Rizespor puan kaybettiği haftada zirvedeki rakiplerinin de kaybetmesiyle kazanan taraf oldu.

PTT 1. Lig 31. Haftasında Şanlıurfaspor’a konuk olan Ç.Rizespor 1-0 öne geçtiği karşılaşmayı son dakikada Çağrı’nın kaydettiği golle 2-2 berabere tamamladı. Yeşil Mavililer, K.Erciyesspor ve Manisaspor’un da kaybetmesiyle Manisaspor ile aradaki puan farkını 6’ya çıkardı.

Rize 90'da 1 Puanı "GAP"tı...

rizespor.20130421185113.jpg

Şanlıurfa GAP Arena Stadı’nda oynanan karşılaşmada Cenk Ahmet’in düşürülmesiyle kazanılan penaltıyı 8. Dakikada gole çeviren Cernat, Ç.Rizespor’u deplasmanda 1-0 öne geçiren golü kaydetti. Evsahibi ekibin karşılaşmanın baştan sonra baskılı oyunu sonucu 28. dakikada Kıvanç ile beraberliği yakaladı. 45. dakikada ise Murat Kayalı’nın golüyle şanlıurfaspor ilk yarıyı 2-1 önde tamamladı.

Karşılaşmanın son dakikasında Ç.Rizespor 90. Dakikada Çağrı’nın golüyle beraberliği yakaladı ve şanlıurfa’dan çok önemli bir puanla ayrılmayı başardı.

Yeşil Mavililer puanını 56 yaparken  Manisaspor’un evinde Denizlispor’a 1-0 kaybetmesiyle puan farkını 6’ya çıkardı.  Zirveyi ilgilendiren bir diğer maçta ise Lider K.Erciyesspor, Adanaspor’a deplasmanda 3-2 mağlup oldu.

rizespor-sanliurfaspor-(1).jpg

ŞANLIURFASPOR: 2 - Ç.RİZESPOR: 2

STAT: GAP Arena

HAKEMLER: Mustafa Öğretmenoğlu xx, Baran Eraslan xx, Erkan Akbulut xx

ŞANLIURFASPOR: Atacan xx, Tisdell xx (Tunç dk. 70 xx), Mehmet xx, Hamza xx, Abdülhamit xx, Sankoh x (İbrahim dk. 72 x), Gökhan xx, Kıvanç xx (Samet dk. 87 ?), İzzet xx, Özgür xx, Murat xx

Ç.RİZESPOR: Loria xx, Sezer xx, Orhan xx, Murat xx, Eren xx (Çağrı dk. 76 xx), Smakov xx, Cumali xx (Hossam Hasan dk. 46 xx), Oğuzhan xx, Sercan xx, Cernat xx, Cenk Ahmet xxx (Emre dk. 62 xx)

GOLLER: Kıvanç (dk. 28), Murat (dk. 45) (Şanlıurfaspor), Cernat (dk. 8 pen.), Çağrı (dk. 90) ( Çaykur Rizespor)

SARI KARTLAR: Hamza, Mehmet, Sankoh ( Şanlıurfaspor), Sercan (Ç. Rizespor)

rizespor-sanliurfaspor-(2).jpg

rizespor-sanliurfaspor-(3).jpg

rizespor-sanliurfaspor-(4).jpg

rizespor-sanliurfaspor-(5).jpg

rizespor-sanliurfaspor-(7).jpg

rizespor-sanliurfaspor-(8).jpg