Ç.Rize, Teknik Direktör Haberlerini Yalanladı

Ç.Rize, Teknik Direktör Haberlerini Yalanladı
Ç.Rizespor Kulubü’nden teknik direktör transferi haberlerine yalanlama…

Ç.Rizespor Kulbü’nden yapılan açıklamada, “Son zamanlarda; özellikle çeşitli internet siteleri ve sosyal medya da; kulübümüzle ilgili GERÇEK OLMAYAN, KULAKTAN DUYMA, TAHMİNLERE DAYANAN vb. türden yayınlar yapıldığı dikkat çekmektedir. Görülen lüzum üzerine aşağıdaki açıklamanın yapılması zarureti doğmuştur.” İfadelerine yer verilerek basında yer alan teknik direktör transfer haberleri yalanlanarak şunlar kaydedildi: Çaykur Rizespor Kulübü resmi web sitesi (www.caykurrizespor.org.tr) haricindeki hiçbir platformdaki açıklama, haber, duyuru vb.’nin DOĞRULUĞU kulübümüz tarafından garanti ve teyit edilemez.

Özellikle güncel gündem (transfer vb.) konularında; kulübümüz  (BAŞKAN, YÖNETİM KURULU ÜYELERİ, BASIN SÖZCÜSÜ) tarafından yapılan açıklamalar ve bu açıklamalara atfen (resmi açıklama adres gösterilerek) yapılanlar haricindeki açıklama, haber ve beyanlara itibar edilmemelidir.

Bu tür açıklamalarda; hakkaniyet kriterleri de gözetilerek bütün basın ve medya kuruluşlarına; spor muhabirlerine AYNI ANDA servis edilmekte & web sayfamızda yayınlanmaktadır.

Doğru ve güncel bilgiler için kulüp resmi web sitemizin takibi bu açıdan büyük önem arz etmektedir.