Ç.Rize'de 1 Numara Konuştu: Sabırsızlanıyorum ve Rize'yi Yanıltmayacağım

Ç.Rize'de 1 Numara Konuştu: Sabırsızlanıyorum ve Rize'yi Yanıltmayacağım
Ç.Rizespor'un 1 numaralı kalecisi Serkan Kırıntılı, "Türkiye'nin en güzel şehirlerinden birine geldim. Rize şehrini yanıltmayacağım." dedi.

Ç.Rizespor’un Fenerbahçe’den transfer ettiği ve 1 numaralı formayı giyeceği açıklanan kaleci Serkan Kırıntılı, "Türkiye'nin en güzel şehirlerinden birine geldim. Transferimde kolaylık sağlayan Fenerbahçe'ye teşekkür ediyorum." dedi.

RİZE'Yİ YANILTMAYACAĞIM... FORMAYI GİYECEĞİM GÜNÜ SABIRSIZLIKLA BEKLİYORUM...

Ç.Rizespor'da olmanın mutluluğunu yaşadığını ve formayı giymeye hazır olduğunu kaydeden tecrübeli kaleci, Rize şehrini yanıltmayacağını ifade ettiği açıklamasında Fenerbahçe’de çok fazla şans bulamadığını belirterek ”Uzun bir süredir Ç.Rizespor benimle ilgileniyordu. Nasip transferin son günündeymiş. Ben oynamaya hazırım. Rıza hocanın bana çok güvendiğini biliyorum. Transferimden dolayı Başkanım Aziz Yıldırım’a teşekkür ediyorum. Kendisi Ç.Rizespor kulübüne benim transferimde yardımcı oldu. Benim sarı-lacivertli forma altında lig maçı oynamamam takım arkadaşım ve Milli takım kalecisi Volkan Demirel’den kaynaklanıyor. Volkan çok iyi bir kaleci. Bu sezon sahada 1 numaralı formayı giyeceğim. Ç.Rizespor taraftarının önüne çıkacağım günü sabırsızlıkla bekliyorum. Eski takımın F.Bahçe’de kimseye kırgın değilim” ifadesini kullandı.

SERKAN KIRINTILI RİZE'YE BEDAVAYA GELDİ !

Öte yandan Serkan’ın düne kadar 1 milyon Dolar karşılığında Rizespor'a satıldığı belirtilirken, Sarı-Lacivertli kulübün KAP’a yaptığı açıklamada bedelsiz olarak Rize’ye gittiği ortaya çıktı. Açıklamada, “Serkan Kırıntılı ile sözleşmemiz karşılıklı olarak feshedilmiştir” ibaresi yer aldı. Yapılan açıklamanın ertelenmiş açıklama olmadığı da ayrıca ifade edildi.

Haber: Selim Denizalp