Ç.Rize'de Adaylar Görüşme Odasına

Ç.Rize'de Adaylar Görüşme Odasına
Ç.Rizespor Teknik Direktör adaylarını bu hafta içi görüşme odasına alıyor...

Ç.Rizespor'da Uğur Tütüneker’in görevi bırakması sonrası, Ç.Rizespor yönetimi yeni hoca arayışlarına devam ediyor. Yönetim, bu hafta içerisinde aralarında Mehmet Ali Karaca'nın bulunduğu bazı teknik direktörlerle görüşme yapacak. Yeşil Mavililer de ayrıca Bosna Hersek Milli Takımının teknik direktörü Saffet Susiç de gündemdeki yerini korurken, Yeşil Mavili taraftarların takımın başında görmek istediği ilk isim ise Rizespor'un en zor zamanlarında geçici olarak görev yapan ve çıktığı hiçbir maçı kaybetmeyen öz evladı Mehmet Ali Karaca.

Önceki gün Başkan Metin Kalkavan nezaretinde bir toplantı yapan yöneticiler, bu toplantıda kendi görüşlerini Başkana iletti. Yapılan istişarede her hangi bir hoca isminin ön plana çıkmadığı, son kararı Başkan Metin Kalkavan’ın vereceği öğrenildi.

Saffet Susiç`e Dünya Kupası Engeli!

Kamuoyunda ismi geçen hiçbir teknik adamla temasa geçilmediği, yönetimin M.Ali Karaca isminin de dahil olduğu birkaç teknik direktörle hafta içi görüşmeler yapacağı, yabancı teknik direktör olarak Bosna – Hersek Milli takımı ile Brezilya’da düzenlenecek Dünya kupasında boy gösterecek olan Ç.Rizespor eski teknik direktörü Saffet Susiç de gündemdeki yerini koruyor.

Yurt Dışı Kamp Yeri Değişecek

Yeni sezona Temmuz ayının ikinci haftası içinde Bolu Gerede’de yapacağı çalışmalarla başlayacak olan Ç.Rizespor, buradan Avusturya – Almanya sınırında bulunan bir yerde yurt dışı kampına girecek. Geçen sezon kamp yapılan yerini beğenmeyen Ç.Rizespor, bu sezon farklı bir bölgede hazırlıklarını sürdürmeye karar verdi.

Haber: Selim Denizalp