Ç.Rize'de Tevfik Köse Sesleri

Ç.Rize'de Tevfik Köse Sesleri
İkinci yarı hazırlıklarını Mustafa Denizli yönetiminde sürdüren Çaykur Rizespor, transfer çalışmalarına da devam ediyor.
Ç.Rizespor, ligin ikinci yarısının hazırlıklarını teknik direktör Mustafa Denizli yönetiminde sürdürüyor.

Teknik direktör Mustafa Denizli gözetiminde gerçekleşen antrenman yaklaşık 1,5 saat sürerken, çalışmaya sakatlığı bulunan Cenk Ahmet katılmazken, hafif ağrısı bulunan Mehmet Al, takımla ayrı düz koşu yaptı.

rizespor-antrenman.20130113200322.jpg

Antrenman düz koşu ile başlarken, daha sonra iki grup halinde ayak tenisi oynandı. İdmanın son bölümünde yarı sahada çift kale maç yapan yeşil-mavili ekipte, sarı takım, kırmızı takımı bozguna uğrattı.

Sarı takımın beyni konumunda olan Rumen Florın Cernat’ın estirdiği maçta Çağrı Yarkın’da hırslı bir görüntü verdi.

6-1 sarı takımın üstünlüğü ile biten maçta sarı takımın gollerini Cernat (2), Çağrı, Serhat, Hassan ve Şahin atarken, kırmızı takımın tek golünü Sezer kaydetti.

Teknik direktör Mustafa Denizli çift kale boyunca oyunu sürekli durdurarak futbolcularına neler yapması gerektiği konusunda uyarılarda bulunduğu gözlenirken, bir çok pozisyonda Cernat’ın kullandığı “alda,at” denilen paslar, takım arkadaşları tarafından filelerle kucaklaşması Mustafa hocayı oldukça memnun etti. Çift kale sonrası oyuncular açma-germe hareketleri ile antrenmanı tamamladı.

Bu arada transfer çalışmalarını sürdüren Yeşil-Mavili ekibin İstanbul Büyükşehir Belediyesporlu Tevfik Köse ile ilgilendiği öğrenildi.

rizespor-antrenman-1.20130113200345.jpg