Ç.Rize'nin Eski Hocası Boluspor'da

Ç.Rize'nin Eski Hocası Boluspor'da
Ç.Rizespor’un geçen sezon PTT 1. Ligdeki Teknik Direktörü Engin Korukır, PTT 1. Lig takımlarından Boluspor'a imza attı.

Ç.Rizespor’un geçen sezon PTT 1.Ligde iken 2 yıllık imza attırdığı ancak üst üste alınan başarısız sonuçlardan dolayı ilk yarı sona ermeden yollarını ayırdığı Teknik Direktör Engin Korukır, PTT 1.Ligde kümede kalma mücadelesi veren Boluspor ile sezon sonuna kadar sözleşme imzaladı.

PTT 1. Lig takımlarından Boluspor’da geçtiğimiz hafta teknik direktör Besim Durmuş’un görevi bırakmasının ardından Engin Korukır dönemi başladı. İmza sonrasında konuşan Korukır, “Mesaisi bol olan bir göreve geldik. Takımımızın şu anda bulunduğu durum ne olursa olsun bizim tek hedefimiz sezon sonunda başarılı olabilmek. Ekibimle birlikte gece gündüz çalışarak sıkıntı hattından en kısa sürede çıkmak istiyoruz” dedi.

engin-korukir-bolusporda.jpg

Ç.Rizespor’dan ayrıldıktan sonra takım çalıştırmayan Korukır’ın Ç.Rizespor’dan öğrencileri olan Kaleci Fırat ve Çağrı Yarkın da Boluspor’da top koşturuyor.

Engin Korukır’ın Ç.Rizespor’daki teknik direktörlük görevinden ayrılmasının ardından Yeşil Mavili ekip ünlü teknik direktör Mustafa Denizli ile anlaşmaya varmış ve sezon sonu mutlu sona ulaşarak Süper Lige yükselmişti.