Ç.Rizespor A2'nin Başarısı Kutlandı

Ç.Rizespor A2'nin Başarısı Kutlandı
Ç.Rizespor Kulübü, A2 Ligi finallerinde tarihinde ilk kez Türkiye 3.'sü olma başarısını gösteren genç takımı için bir kutlama düzenledi.

Spor Toto Süper Lig’de oynanacak olan Ç. Rizespor-Sivasspor maçı öncesi Ç. Rizespor Kulübü, A2 Ligi finallerinde tarihinde ilk kez Türkiye 3.'sü olma başarısını gösteren genç takımı için bir kutlama düzenledi.

Türkiye Şampiyonası için Mersin’de çeyrek final için oynadığı ilk maçta Sivas Dört Eylül Belediyespor A2 takımını 2-0 mağlup eden ve yarı final maçında Boluspor’a 2-1 kaybederek finali kıl payı kaçıran Ç. Rizespor A2 takımı, Tepecikspor ile oynadığı 3.’lük-4.’lük maçında rakibini 2-1 mağlup ederek Türkiye 3.’sü olmuştu.

rzespor-a2nn-ba;arisina-kutlama-1.jpg

Maç öncesi yapılan kutlama töreninde Ç. Rizespor Başkanı Metin Kalkavan, kulüp yöneticileri ve başarıyı elde eden futbolcular katıldı. Tek tek sahneye çağrılan oyuncular yöneticiler tarafından boyunlarına çiçek takılarak tebrik edildiler.

Başkanı Metin Kalkavan, takımı tebrik ederek, “Rize’nin evlatları A2 takımımız büyük bir başarı göstererek Türkiye üçüncüsü oldu. Oyuncularımızı, teknik kadromuzu ve emeği geçenleri tebrik ediyorum. Takviyesiz oynayarak final şansını son maçta kaybettiler. Büyük bir başarıya imza attılar. İnşallah bu oyuncularımız başarılarıyla yukarılara çıkma imkanları olur. Bu başarıları alttaki oyunculara da örnek olmuştur” dedi.

rzespor-a2nn-ba;arisina-kutlama-2.jpg

rzespor-a2nn-ba;arisina-kutlama-3.jpg