Ç.Rizespor Antalyaspor'dan Çekiniyor!

Ç.Rizespor Antalyaspor'dan Çekiniyor!
Ç. Rizespor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay Medical Park Antalyaspor maçında işlerinin zor olduğunu belirterek "Ancak futbolcularıma ve taraftarımıza güveniyorum” dedi.

Ç. Rizespor Teknik Patronu Rıza Çalımbay, Mehmet Cengiz Tesisleri'nde yaptığı basın toplantısında Medical Park Antalyaspor maçını değerlendirdi.

Çalımbay, Pazar günü oynanacak olan Antalyaspor maçı ile ilgili olarak “Bu maç öncesi üç eksiğimiz var. Dört sarı kartın ardından cezalı duruma düşen Kıvanç, bu maçta sahada yer alamayacak. Bu oyuncumuz lige iyi başladı. Ben bu tür bir ceza bekliyordum. Kıvanç sahada inanılmaz mücadele ediyor. Onun yerine oynayacak oyuncu da görevini en iyi şekilde yapacak. Antalya maçında işimiz zor olacak. Taraftarımızla bütünleşip maçın başından sonuna kadar oyun disiplinden kopmadan maçı tamamlamalıyız. Antalya ile oynayacağımız müsabaka en çok dikkat etmemiz gereken bir maç. Deplasmanda iyi oynayan bir takım. Lig tecrübesi üst düzeyde. Ben takımıma inanıyor güveniyorum. On ikinci adamımız demiyorum, birinci adamımız olan taraftarımızı mutlaka bize destek için tribünlere bekliyoruz” diye konuştu.

"Galatasaray maçının ikinci yarısı oynadığımız oyunun üstüne çıkmalıyız” diyen Çalımbay "Biri kupa biri lig olmak üzere deplasmanda iki maç oynadık. Bu maçlarda bütün kadromuzu yanımızda götürerek onlara oynama şansı verdik. İki sakat oyuncumuz Eren ve Depetris’e bu maçlarda şans bulamadı. Diğer arkadaşlarımız iki maçta forma giydi. Kupada devam etmek istiyorsak kadromuzu geniş tutmalıyız. Kadromuz yeri geldiğinde yetmeyebiliyor. Çarşamba-Pazar oynayacak kadroya sahip değiliz. İki tarafta da devam etmek istiyorsak, kadromuzun geniş olması lazım. Bunu yönetime de söyledim. Ligde sıkıntı yaşamamalıyız. İki tarafta da aynı şekilde gideceksek alternatifli bir kadro olacak. Ben hem ligde hem kupada aynı kadro ile sahaya çıkmak istemiyorum. Eğer kupada devam edeceksek sezon arası takviye yapmamız şart” ifadelerini kullandı.