Ç.Rizespor Kenetlendi

Ç.Rizespor Kenetlendi
Ç. Rizespor'un Başkan Vekili Halim Mete, sezon başında şampiyonluk hedefiyle yola çıktıklarını belirterek, "Mutlu sona ulaşacağız. Bu yola baş koyduk" dedi

PTT 1.Lig ekibi Ç.Rizespor'un Başkan Vekili Halim Mete, "Ligde asıl yarış şimdi başlıyor. Dengeler her hafta değişiyor. Ligin üstünde, ortasında ve altında bulunan takımların aldığı sonuçlar ne tesadüf ne de şanstır. Çünkü bu ligde her takım her takımı yenebiliyor. Ligde kalan maçlar tüm takımlar için çok zor geçecek. Rizespor olarak biz de önemli bir viraja girdik. Süper Lig'e çıkmak için tek vücut olmak zorundayız. Sezon sonunda hedefimize ulaşacağız." dedi.
 

''Kartal maçı önemli'
 
Kartalspor ile oynayacakları maçın çok önemli olduğunu ifade eden Mete, "Böyle maçların favorisi olmaz. Futbolcularımız sahaya çıkıp kazanmak için ellerinden geleni yapacak. Rakibimiz alt sıralardan kurtulma mücadelesi veriyor. Rizespor iyi futbol oynadığı sürece kalan maçlardan zaferle ayrılacaktır. İyi olduğumuz sürece rakip kim olursa olsun bizim için fark etmez" dedi.

Cernat Kartal Maçında Yok

Kartalspor maçı hazırlıklarını sürdüren yeşil mavililerden sakatlıkları bulunan Serhat ve Kartalspor maçında riske edilmeyeceğinden oynamayacak Cernat antrenmanlara katılmadı.