Ç.Rizespor Soyunma Odasında Büyük Mutluluk

Ç.Rizespor Soyunma Odasında Büyük Mutluluk
Ç.Rizespor'un 15 hafta ardından patlama yaparak Gaziantepspor'u 5-1 yendiği karşılaşmanın ardından soyunma odasındaki sevinç görülmeye değerdi.
Spor Toto Süper Lig'in 21. hafta açılış maçında Ç. Rizespor, Gaziantepspor'u 5-1 mağlup etti. Soyunma odasında büyük bir coşku yaşandı.

İŞTE SOYUNMA ODASINDAN O FOTOĞRAFLAR TIKLA GÖR...

Maça iyi başlayan ev sahibi Ç.Rİzespori, henüz 5. dakikada Kweuke ile öne geçti. 5 dakika sonra da LuaLua'yla farkı ikiye çıkaran Rizespor, 20. dakikada Liban Abdi'nin attığı golle iyice rahatladı. 3 gole karşılık Gaziantepspor 37. dakikada Medunjanin'in golüyle cevap verdi. İkinci yarıya da iyi başlayan Rizespor oyunun hakimiyetini rakibine vermedi. 71. dakikada Kweuke'nin yerine oyuna giren Deniz Kadah, 83. ve 90. dakikalarda attığı gollerle Rizespor'u 5-1 öne geçirdi. Mücadelede başka gol olmadı ve yeşil beyazlı ekip Gaziantepspor karşısında 5-1 galip geldi.

Karşılaşmanın sonuda ise soyunma odasında büyük sevinç yaşandı. Yeşil Mavililerin başkan ve yöneticileri soyunma odasına giderek teknik ekip ve futbolcuları tebrik etti.

İŞTE SOYUNMA ODASINDAN O FOTOĞRAFLAR TIKLA GÖR...