Ç.Rizespor'da Hedef 3 Puan

Ç.Rizespor'da Hedef 3 Puan
Ç.Rizespor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, Kardemir Karabükspor maçıyla ilgili değerlendirmelerde bulunarak, bu maçtan puan veya puanlar almak istediklerini söyledi.

Ç.Rizespor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, Spor Toto Süper Lig'in 11. haftasında karşılaşacakları Kardemir Karabükspor maçıyla ilgili değerlendirmelerde bulunarak, bu maçtan puan veya puanlar almak istediklerini söyledi.

Üst üste yaşanan sakatlıkların takımın düzenini bozduğunu söyleyen Çalımbay, “Her oyuncumuzun yedeği var. Maalesef performansından memnun olmadığımız arkadaşlarımız bulunuyor. Gelecek haftalarda zor maçlara çıkacağız. Bu hafta oynayacağımız Kardemir Karabükspor maçına puan ve puanlar almak için gideceğiz. Eksiklerimiz var ve inşallah bu eksiklikleri hissetmeyiz. Kalan yedi maçı en iyi şekilde bitirmek istiyoruz. Önceki hafta Akhisar maçına iyi başladık ama sakatlıklardan ötürü oyun düzenimiz bozuldu ve hamle yapma şansımız kalmadı. Kontrataklar dışında iyi bir mücadele ettik. Akıllı oynayıp gol bulmamız gerekiyordu. Karabük maçı daha zor bir maç olacak. İyi bir takım. Bizde iyi bir takımız. Karabük maçına çok eksikle gideceğiz. Eksikler sıkıntı olacak ama puan ve puanlar almayı hedefliyoruz” diye konuştu.

Ligin ilk yarısının bitimine yedi hafta kaldığını belirten Çalımbay; “Artık ne transfer, ne de sakatlıkları konuşmamalıyız. Yatıp kalkıp önümüzdeki yedi maçı düşünüyoruz. Transferi konuşmak istemiyorum. Bu takıma zarar veriyor. Mevcut arkadaşlarımız ile ligi en iyi yerde bitirmenin çabası içerisinde olacağız. Futbolcularıma güveniyorum” şeklinde konuştu.