Ç.Rizespor'da Transfer Sıkıntısı

Ç.Rizespor'da Transfer Sıkıntısı
PTT 1. Lig ekibi Ç.Rizespor'da takımdan ayrılan 5 oyuncunun yerine henüz 2 transfer yapılabilmesi, liglerin başlamasına 1 hafta kala taraftarını endişelendirdi.

Rize'de 5 gitti 2 geldi taraftar yine endişeye kapıldı!..
 
Devre arasında Fahri Tatan, İlyas Çakmak, Kenan Aslanoğlu, Erhan Şentürk ve Caner Öztel'le yollarını ayıran Yeşil-Mavili takım, Kardemir Karabüksporlu Florin Cernat'tan başka Tataristan'dan Samat Smakov'u renklerine bağladı. Kadroyu en az 22 futbolcuya çıkaracağını açıklayan teknik direktör Mustafa Denizli'nin ligin başlamasına 1 hafta kalan 19 kişilik futbolcu kadrosu ile hazırlıklarını sürdürdüğü dikkati çekti. Jallow ve Kalu'nun da sakatlık nedeniyle sözleşmelerinin dondurulması endişeyi artırdı.

"Direk katkı sağlayacak oyuncu",
"Zamanı iyi değerlendireceğiz"

Transfer komitesi başkanı Koray Deniz, transferin marketten oyuncu almaya benzemediğini, amaçlarının takıma direkt katkı sağlayacak futbolcu almayı hedeflediklerini söyledi. Transferde ince eleyip sık dokuduklarının ifade eden Koray Deniz, şunları söyledi: "Alınan futbolcular kendini Rizespor'da hissederek savaşacak. Rizespor her zaman oyuncularına karşı yükümlülüklerini yerine getiren bir kulüptür. Gelen oyuncu da takımı bir adım öne götürmelidir. Bu yüzden acele etmiyoruz. Önümüzdeki zamanı en iyi şekilde değerlendireceğiz. Sıkı bir şekilde çalışarak en iyisini yapmak için uğraş veriyoruz. Mustafa Denizli hocamızın istediği transferleri yaparak 2. yarıya eksiksiz başlamak istiyoruz."