Cadde ortasında sevgilisini öldürüp intihar etti

Cadde ortasında sevgilisini öldürüp intihar etti
Sevgilisi olduğu öne sürülen kadını cadde ortasında öldüren genç, daha sonra canına kıydı.

İstanbul Pendik'te; sevgilisi olduğu öne sürülen kadını cadde ortasında öldüren genç, daha sonra canına kıydı.

Olay, Yenişehir Mahallesi Cumhuriyet Bulvarı üzerinde meydana geldi. İddiaya göre, bir süre önce eşinden ayrılan ve 9 yaşında bir oğlu bulunan Yasemin K. (29), yolda ilerlerken yanına inşaat işçisi Cengiz Y. (25) geldi. Sevgili oldukları öne sürülen Yasemin K. ile Cengiz Y. daha sonra cadde ortasında tartışmaya başladı. Yasemin K'nın yanından kaçmak istemesine sinirlenen Cengiz Y., belindeki ruhsatsız tabancasını çıkartarak ateş açtı. Genç kadın, vücuduna isabet eden üç kurşunla birlikte kanlar içinde yere yığıldı. Cengiz Y. daha sonra silahı başına dayayıp, ateş etti. Olayı gören vatandaşlar paniğe kapılırken, bir görgü tanığı olay sonrası yaşananları cep telefonu kamerası ile görüntüledi.

Olay yerine gelen jandarma ekipleri, meraklı vatandaşları uzaklaştırmaya çalışırken, sağlık ekipleri yerdeki iki gence ilk müdahale etti. Yapılan inceleme Yasemin K'nın hayatını kaybettiği anlaşıldı. Ağır yaralı olan Cengiz Y. ise kalp masajına rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Yasemin K. ve Cengiz Y'nin cesetleri, incelemelerin ardından otopsi yapılmak üzere Adli Tıp Kurumu'na götürüldü.

Sabri Akar isimli bir görgü tanığı, silah sesleri üzerine dışarı çıktığında dehşet verici manzara ile karşılaştığını belirterek, "İki kişi yerde yatıyordu. Ama konunun ne olduğunu bilmiyorum" dedi.

Olayla ilgili incelemeler sürüyor.