Çakar, Sütlüoğlu'na Fena Çaktı !

Çakar, Sütlüoğlu'na Fena Çaktı !
Rize'de Çaykur Genel Müdürü İmdat Sütlüoğlu'na yönelik olan tepkiler dinmek bilmiyor. Rizeli Halk Şairi Ahmet Çakar da Sütlüoğlu'na tepkisini şiirle dile getirdi.

Rize'nin yetiştirdiği değerlerinden olan Atma Türkü Yazarı Ahmet Çakar da Çaykur Genel Müdürü İmdat Sütlüoğlu'na tepkisini şiir yazarak gösterenler arasında yer aldı.

2016 yaş çay sezonunda akıl almaz uygulamalara yer vererek yaş çay üreticisini deneme tahtasına çevirip üreticilerden gelen yoğun tepkiler üzerine geri adım atmak zorunda kalan Çaykur Genel Müdürü İmdat Sütlüoğlu, 1. sürgünde uğradığı hayal kırıklığının bir benzerini 2. sürgünde yaşıyor.

İlk sürgünde randevu gününde çay satmayanın satacağı çay kotasının yanacağını açıkladıktan sonra gelen yoğun tepkiler üzerine geri adım atan Sütlüoğlu, 2. sürgünde uygulamak istediği peçeteli alım sistemine de çay üreticisinin gösterdiği tepkiler sonrası uygulamadan vazgeçmek zorunda kaldı. Ard arda aldığı kararlarla üreticiyi çıldırtan Sütlüoğlu'na üreticilerin de tepkisi sert şekilde olmaya devam ediyor. Yapılan haberlere yorum yazarak Sütlüoğlu'nu istifaya davet eden üreticilerin yanısıra yerel şairler tarafından da Sütlüoğlu'nun görevden alınması için şiirler yazıldı, Sütlüoğlu sosyal medyadan istifaya çağrıldı.

Sütlüoğlu'na şiirli tepki gösteren son isim ise atma türküleriyle Rizelilerin gönlünde taht kuran Rizeli Halk Şairi Ahmet Çakar oldu. Çakar, yazdığı şiirle Sütlüoğlu'na fena çaktı ve Sütlüoğlu'nun yöneticilik zafiyetlerine yer verdi.

İşte Çakar'ın o şiiri:

BENDE BİRŞEY YAZAYIM 
BU DURUM AĞIR DURUM
OKUSUN YAZDUĞUMİ
SAYIN GENEL MUDURUM

PEÇETE İLE KURUT
SONRA Bİ DAHA TARTUR
BİZİ HİÇ UĞRAŞTIRMA
SU FİRESİNİ ARTUR

ASLINDA BULMAK LAZIM
BU İŞUN AJANINI
ÜÇ GÜNE SATAMAYIZ
GÜNÜN KONTENJANINI

HALKI KENDUNE DÜŞMAN 
EYLEME SAYIN MUDUR
İŞ FAZLA UZAMADAN
SEN HABU İŞİ DURDUR

HİÇ BİR YERE YERİ YOK 
YAZDUĞUN REÇETENUN
ÇAYA NE İŞİ VARDUR
HAVLUNUN PEÇETENUN

BÖYLE ÇAY SATAMAYIZ
GÜNLER GELECEK KISA
SU SATANI SAVUNMAM
ZATEN BABAMDA İSA 

UZATMAYA GEREK YOK 
BEN KISA KESEYİRUM
İSTER AL İSTER ALMA 
BEN BUNLARİ DEYİRUM....