Çakıcı'dan Kazancı'ya Veda Ziyareti

Çakıcı'dan Kazancı'ya Veda Ziyareti
Emniyet Genel Müdür Yardımcılığına atanan Rize İl Emniyet Müdürü Adem Çakıcı, İl Genel Meclisi Başkanı Mehmet Kazancı'ya veda ziyaretinde bulundu.

Emniyet Genel Müdür Yardımcılığına atanması nedeniyle yeni görevine başlamak üzere yarın Rize'den ayrılacak olan İl Emniyet Müdürü Adem Çakıcı, Rize'deki veda ziyaretleri kapsamında İl Genel Meclisi Başkanı Mehmet Kazancı'ya veda ziyaretinde bulundu.

İl Genel Meclisi Başkanı Kazancı, Çakıcı'nın Emniyet Genel Müdür Yardımcılığına getirilmesi  haberini aldığında sevinç ve hüzün duygularını aynı anda yaşadığını ifade ederek, Çakıcı'nın Rize'ye önemli hizmetlerde bulunduğunu kaydetti. Çakıcı'ya yeni görevinde başarılar dileyen Kazancı, Çakıcı ile birlikte çalışmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirirken, İl Emniyet Müdürü Çakıcı ise Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın Babaocağında görev yapmanın onuru ve gururunu her zaman yaşadığını kaydetti.

Ziyarette İl Göç İdaresi Müdürü Enes Tüfekçi de yer aldı.

adem-cakicidan-mehmet-kazanciya-veda-ziyareti-1.jpgadem-cakicidan-mehmet-kazanciya-veda-ziyareti.jpgadem-cakicidan-mehmet-kazanciya-veda-ziyareti-2.jpg