Çakıcı'dan Rize Müsiad'a Ziyaret

Çakıcı'dan Rize Müsiad'a Ziyaret
Rize İl Emniyet Müdürü Adem Çakıcı, MÜSİAD Rize Şubesinin 11. Olağan Genel Kurul toplantında yeniden şube başkanlığına seçilen Mahmut Dabak’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Şube binasında MÜSİAD Yönetim Kurulu Üyelerinin de katıldığı ziyarette, Şube Başkanı Mahmut Dabak, “Rize’de sivil toplum örgütleriyle yapılan iş birliği, yapılan çalışmalar konusunda sonuca ulaşmada daha iyi neticeler almasını sağlayacaktır. Çünkü; şunu biliyoruz ki hiçbir kurum, hiçbir kimse tek başına çözümün kendisi olamaz; çözümün sadece bir parçası olabilir. Bizler de Emniyet Müdürlüğü’müzün karşılaştığı sorunlar karşısında çözümün bir parçası olmak adına sürekli istişarelerde bulunarak geçmişte olduğu gibi bundan sonra da Emniyet Müdürlüğü’müzün yanında yer alarak ortak hareket etmeye özen gösteriyoruz.” dedi.

adem-cakici’dan-rize-musiada-ziyaret.jpg

İl Emniyet Müdürü Adem Çakıcı ise, “Rize, küçük çapta asayiş olaylarının dışında güvenli ve huzurlu bir şehir. Bizler de ekiplerimizle birlikte bu huzur ve sükunetin devam etmesi adına aralıksız çalışmalarımıza devam edeceğiz. Gerek trafikte ve gerekse de diğer alanlarda yaşanan sorunları yerinde tespit ederek çözümü noktasında titizlikle çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Tabi her vatandaşımızın olaylara karşı duyarlı olması gerekmektedir. Halkın bilinçlendirilmesi noktasında Sivil Toplum Kuruluşlarımıza da önemli sorumluluklar düşmektedir. Bu manada MÜSİAD gibi etkin sivil toplum kuruluşlarının toplumu bilinçlendirme ve yönlendirme gibi misyonları vardır. Sivil Toplum Kuruluşlarının bir toplumda etkin rol oynaması hem bulunduğu şehrin hem de ülkenin dinamizmini ortaya koyar. Kurum olarak, MÜSİAD ve diğer Sivil Toplum Kuruluşlarımızla Rize için hep birlikte çalışmaya devam edeceğiz” şeklinde konuştu.