Çakıcı'dan Şehitler İçin Rize'de Okutulacak Mevlide Davet

Çakıcı'dan Şehitler İçin Rize'de Okutulacak Mevlide Davet
Rize İl Emniyet Müdürü Adem Çakıcı, Türk Polis Teşkilatının kuruluşunun 171. yıl dönümü dolayısıyla şehit olan güvenlik güçleri için mevlid okutulacağını söyledi.

Rize İl Emniyet Müdürü Adem Çakıcı, yarın (Cuma günü) İkindi namazına müteakiben Rize Şeyh Camiinde şehitler için Mevlid okutulacağını söyledi.

Emniyet Müdürü Çakıcı, yaptığı açıklamada, Türk Polis Teşkilatının 171. yıldönümünün son dönemde ülkemizde yaşanan terör olaylarında hayatlarını kaybeden şehitler nedeniyle buruk kutlanacağını ifade ederek, “Emniyet Teşkilatının Kuruluşunun 171. Yıldönümü dolayısıyla Aziz Şehitlerimiz ruhuna 08.04.2016 Cuma Günü ikindi namazına müteakiben ilimiz Şeyh Camii’nde Mevlid-i Şerif okutulacaktır. Tüm Halkımız davetlidir.” dedi.

Çakıcı ayrıca,bu gecenin Regaip Kandili ve Üç Ayların başlangıcı olması dolayısıyla da vatandaşların Regaip Kandili ile Üç Aylarını tebrik ederek, “Tüm halkımızın Mübarek Regaip Kandilini kutlar, rahmet ve mağfiret dolu üç ayların ülkemiz ve milletimiz için hayırlara vesile olmasını temenni ederiz.” diye konuştu.