Çakır, Daire Başkanlığına Atandı

Çakır, Daire Başkanlığına Atandı
Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Fakülte Sekreteri Mustafa Çakır, Üniversitenin Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı'na atandı.

Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi (İİBF) Fakülte Sekreteri Mustafa Çakır, Üniversite Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Karaman tarafından Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanı Adnan Er'in Üniversitenin Genel Sekreterliğine atanması dolayısıyla boşalan Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı'na atandı.

MUSTAFA ÇAKIR KİMDİR?

mustafa-cakir-kimdir.jpg

1968 Rize Hemşin doğumlu. İlkokulu Nurluca Köyünde, Ortaokulu Rize Zihniderin Ortaokulu’nda  liseyi ise Rize İmam Hatip Lisesinde tamamlayan Mustafa Çakır, Anadolu Üniversitesi’nde Sosyal Bilimler ve İlahiyat olmak üzere 2 ön lisans programını tamamladı. Aynı Üniversitede İktisat Lisans programını  tamamlayan Çakır, Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü İşletme Ana Bilim Dalında Yüksek Lisans Eğitimine devam ediyor.

Muhtelif yerlerdeki memuriyet hayatından sonra, 1994 yılında Karadeniz Teknik Üniversitesi’ne bağlı iken Rize İlahiyat Fakültesinde göreve başlayan Çakır,  2006 yılında Rize Üniversitesi kurulunca Enformasyon Müdürlüğüne atandı.

2009’a kadar bu görevi başarıyla sürdüren Çakır, kurucu sekreter olarak 2009’da Rize Üniversitesi bünyesinde kurulan Sağlık Yüksek Okulu’na atandı. Çakır, 2011 yılında ise RTEÜ’ye bağlı İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Fakülte Sekreterliğine atandı.

Atandığı görevlerdeki başarılı çalışmaları sonucu Çakır, 3 Temmuz 2014 tarihinde Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı'na atandı.

Rize’de birçok vakıf ve derneklerde üst düzey görev alan Çakır, ayrıca televizyon ile görsel ve yazılı medyada da görev yaptı.

Çakır, evli ve 2'si kız, biri erkek 3 çocuk babasıdır.