Çakır: Bu Projelere Rize'deki Güçlü Kadın Profili Gereken Katkıyı Gösterecektir

Çakır: Bu Projelere Rize'deki Güçlü Kadın Profili Gereken Katkıyı Gösterecektir
Ebruli Yaşam ve Sanat Derneği ile Hayata Dair Eğitim Kültür ve Sanat Derneği tarafından 8 Mart Dünya Kadınlar Günü kapsamında Rize’de ...

Ebruli Yaşam ve Sanat Derneği ile Hayata Dair Eğitim Kültür ve Sanat Derneği tarafından 8 Mart Dünya Kadınlar Günü kapsamında Rize’de yapılacak bir dizi etkinliğin tanıtımı kahvaltılı bir toplantı ile gerçekleştirildi. Toplantıda Rize Valisi Nurullah Çakır’ın eşi Cemile Çakır, "Koruyucu aile ve gönül elçileri projelerine Rize'deki güçlü kadın profili gereken katkıyı gösterecektir." dedi.

Kahvaltıda gündeme ait düşüncelerini ifade eden Rize Valisi Nurullah Çakır’ın eşi Cemile Çakır, “Kadının kendi konumunda ve sosyal hayatın içerisinde çekirdek ailenin korunmasında her türlü gelişimin öncülüğünü yapabilecek kabiliyette olduğunu, kendine ait ve kendi dışındaki bir çok sorunu çözebilecek gayrette olduğunu” söyledi.

koruyucu-aile-ve-gonul-elcileri-projelerine-rize’de-ki-guclu-kadin-profili-gereken-katkiyi-gosterecektir-1.jpg

Cemile Çakır ayrıca, Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın eşi Sayın Emine Erdoğan’ın himayesinde ve Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahin'in koordinesinde tüm Türkiye genelinde yürütülmekte olan ‘Koruyucu Aile’ ve ‘Gönül Elçileri’ projelerinde Rize’deki güçlü kadın profilinin gereken katkıyı sağlayacağına inancım tamdır dedi.