Çakır Veda Ziyaretlerini Sürdürüyor

Çakır Veda Ziyaretlerini Sürdürüyor
Valiler Kararnamesi ile Rize Valiliğine atanan Çorum Valisi Nurullah Çakır, Çorum Belediyesi ve Ticaret Sanayi Odası’na veda ziyaretinde bulundu.

İlk olarak Çorum Belediyesini ziyaret eden Vali Nurullah Çakır, burada Belediye Başkanı Muzaffer Külcü ile bir süre görüştü. Ziyarette konuşan Vali Çakır, Çorum Belediyesi'nin her alanda yaptığı çalışmalar ve sosyal kültürel etkinliklerle örnek bir belediyecilik sergilediğini söyledi. Kentsel dönüşüm, Kale ve meydan projesi üzerinde çalışmaların devam ettiğini dile getiren Vali Çakır, kentin gelecekte daha iyi yerlerde olacağını belirtti.

Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, Vali Çakır ile birlikte uyumlu bir şekilde çalıştıklarını belirterek, bunun yapılan hizmetlere yansıdığını kaydetti.

Başkan Külcü, gök kubbede hoş bir sada bırakan Vali Çakır’ın kişiliği ve samimiyetinin hiçbir zaman unutulmayacağını sözlerine ekledi. Vali Çakır, daha sonra Ticaret ve Sanayi Odası’nı ziyaret etti. TSO Başkanı Çetin Başaranhıncal ve MKeclis Başkanı Erol Karadaş ile görüşen Vali Çakır, iş dünyasına da veda etti.

ds.20120810185417.jpg

TSO Başkanı Çetin Başaranhıncal, iş dünyası için erken bir atama olduğunu belirterek, bundan sonraki süreçte üzerlerine düşen görevi yapmaya hazır olduklarını belirtti.