Çakıroğlu, "Koltuklarını Koruma Adına Maddeyi Geri Çektiler"

Çakıroğlu, "Koltuklarını Koruma Adına Maddeyi Geri Çektiler"
Trabzonspor eski başkan yardımcısı Sebahattin Çakıroğlu, yönetimin koltuklarını koruma adına 7. maddeyi geri çektiğini söyledi.

- Trabzonspor eski başkan yardımcısı Sebahattin Çakıroğlu, yönetimin koltuklarını koruma adına 7. maddeyi geri çektiğini söyledi.

Trabzonspor'da yarın yapılacak olan olağan mali genel kurul öncesi, Trabzonspor yönetiminin genel kurula 7. maddenin geri çekilmesiyle ilgili olarak önerge verilmesine karar vermesinin ardından, , eski başkan yardımcısı Sebahattin Çakıroğlu açıklama yaptı.

Çakıroğlu, "Trabzon'da, yönetimin çamur attıkları muhalefetin aslında doğru söylediğini bir göstergesidir. 7 maddeyi geri çekme kararı vermeleri. Bu maddenin altından kalkamayacaklarını bildikleri için geri çekiyorlar. Madem bu madde doğruydu neden geri çekiyorlar. Adama sormak lazım. Madem bu doğru neden geri çekiliyor. Ama sizin her söylediğiniz yalan olduğu için her söylediğinizin arkasından dolandığınız için yaptıklarınızla bunu geri çekmeniz bizi şaşırtmamıştır" dedi.

Sebahattin Çakıroğlu, yönetimin 7. maddenin geri çekilip-çekilmemesin genel kurulun oylamasına sunsa da, yine ibra edilmeyeceğini belirterek, "Bizim bugüne kadar söylediklerimizin hepsinin doğru olduğunu gösterir. Biz ve insanları kandıramayacaklarını anladıkları için koltuklarını kurtarmak adına maddeyi geri çekme kararı aldırmışlardır. Bu Trabzon'un başarısıdır onların ise yüz karasıdır" diye konuştu.