Çalımbay 91.Dakikada Konuştu

Çalımbay 91.Dakikada Konuştu
Kayseri Erciyesspor ile Ç.Rizespor karşılaşmasında maç sonu açıklamaları...

Ç. Rizespor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, bu maçın iki takım için de önemli olduğunu belirterek, "Biz kesinlikle galibiyetten başka bir şey düşünmüyorduk. Beklemediğimiz bir gol yedik. Hiçbir zaman oyundan kopmadık. Oyuncularımı tebrik ediyorum. Tek istediğimiz galibiyetti. Üstünde bir ağırlık olan bir takımdık. Galip gelemiyorduk. Aldığımız çok zor puanlar var bunları herkes es geçiyor ama kazanmak için gelmiştik. Futbolumuza baktığımız zaman bu gün zaman zaman iyi oynadık. Üstümüzdeki ağırlığı atmak istiyoruz” diye konuştu

Ç.Rizesporlu oyuncu Ahmet de maç sonu yaptığı konuşmasında, “Buraya gelmeden önce en kötü bir puan diye düşünüyorduk. Çok iyi mücadele ettiğimize inanıyorum” dedi.

KAYSERİ ERCİYESSPOR CEPHESİ

Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Kayseri Erciyesspor Teknik Direktörü Hikmet Karaman, bir puandan memnun olmadıklarını belirterek, "İki takıma da baktığınız zaman rakibe de saygı göstermek gerekiyor. 1-0 öne geçtik ama gol yedik. İkinci yarı yeni gelen arkadaşlarla daha iyi olduğumuzu göstermeye çalıştık. Çok net bir gol pozisyonunu kaybettik. Bu gibi maçlarda fazla pozisyon bulmanız kolay değil. Ligdeki sıralama bakımından rahat oynayamadık. Arzu etmediğimiz bir puan aldık. Yeni gelen oyuncuların katkısını görmeye başladık. Kendi sahamızda kaybettiğimiz 5 puan var. Deplasmanda bunları telafi etmeliyiz ki ligde kalma yolunda adım atalım. Hakemler vakit geçiren oyuncuları kart göstererek uyarmalı. Hakemlerin zamanında ikaz etmesi lazım. Oyunun temposu düştükçe bizim de tempomuz düşüyor. Bu tip kurallar oynayan takıma avantaj sağlayacaktır” diye konuştu.

Kayseri Erciyessporlu oyuncu Diakhate ise başlangıçta iyi oynadıklarını kaydederek, "Oyunumuz iyiydi. Kötü olduğunu düşünmüyorum. İyi bir maç oynadık ve ileride çok daha iyi olacağız. Bu maçlar bizim geleceğe dönük referans maçımız olur. Bu gün yaptığımız hataları düzeltmeliyiz” dedi.

Edinha ise, maç sonu yaptığı açıklamada, "Bir gol attım ama önemli olan takımın maçı kazanmasıydı. Bundan sonraki çalışmalarımızla takıma arkadaşlarımızın katkısı ile takımın ligde kalması için katkıda bulunacağız" ifadesinde bulundu.